FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO+FOTO Iubiți și la 2.000 km de casă » Superatmosferă făcută de românii din Olanda la meciul lui FCSB

Foto: Raed Krishan +13   FOTO
Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 02 iulie 2017 22:20

Aproximativ 300 de suporteri români îmbrăcaţi în roş-albastru au venit azi la amicalul jucat de Steaua în Apeldoorn cu Oleksandria, 1-1 (Detalii AICI), şi au creat o atmosferă senzaţională, jucătorii fiind sufocaţi de afecţiunea acestora.

4 euro e o cafea la o terasă din localitatea unde Steaua îşi desfăşoara cantonamentul, dar şi preţul unui bilet de intrare la meciul de verificare cu ucrainenii de la Oleksandria. Cu o oră înainte de meci, baza unde urmează să se joace meciul e plină de fani stelişti, iar ei continuă să vină. Maşini cu numere de Olanda, de Belgia, de Franţa şi chiar de România şi-au făcut apariţia la stadion.

"Am venit din Belgia special pentru Steaua! Terminaţi odată cu tâmpeniile şi spuneţi-le celor de acasă că echipa asta e Steaua, nu FCSB! Ne-am făcut de râs destul în toată lumea. De ce toată lumea de aici are tricouri şi treninguri pe care scrie Steaua? De ce nimeni nu are FSCB?", spune Paul, un român, inginer IT.

"Suporterilor din România le urăm bine aţi venit în Olanda", se aude la staţia de amplicare a bazei. Iar fanii aplaudă la scenă deschisă atunci când jucătorii sunt prezentaţi. Gnohere, Budescu şi Teixeira sunt cei mai ovaționați. Alibec şi MM sunt sufocaţi de fani şi semnează autografe la foc continuu pe tricouri, poze, postere şi simple hârtii.

Chiar dacă e doar un meci amical, fanii fac gălăgie pe margine, scandează şi îi aplaudă pe favoriţi. Dică iese de la vestiare, vacarmul roş-albastru se declanşează din nou. "Dică, Dică, Dică", şi cu salutul în ole-uri al fostului căpitan din Ghencea începe meciul. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (64)
100002473541087
Danut Ognean  •  03 Iulie 2017, 11:52

fortza dinamo

mal.
mal.  •  03 Iulie 2017, 10:39

Am văzut imaginile. Chiar toți erau îmbrăcați în culorile FCSB! Frumos! Și erau cu mult peste 300... Ce reporteri aiuriți!

caminero
caminero  •  03 Iulie 2017, 10:30

"Iubiți și la 2.000 km de casă" ?!? Aoleo! Mai, dar sper ca nu s-a lasat si cu un sex-surpriza colectiv, ca sa nu-i zic de-a dreptul viol! Vorba aia: "dragi suporteri horny, voi continuati-va gindul, dar sa stiti ca legile-s aspre1"

Vezi toate comentariile (64)
Comentează