FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - STEAUA 0-2

VIDEO+FOTO Nu se joacă! Cu Stanciu și Hamroun MVP-uri, steliștii au arătat foame de fotbal la Chiajna, 2-0, și se apropie la 4 puncte de liderul Astra

Articol de GSP - Publicat luni, 15 februarie 2016 20:54

Steaua a învins în deplasare Concordia Chiajna, scor 2-0, și s-a calificat matematic în play-off-ul Ligii 1.

Vezi meciul în format liveTEXT

CHIAJNA - STEAUA 0-2
Au marcat:
Varela '6, Hamroun '30
Eliminare: Giurgiu '75 (două cartonașe galbene)

Vezi VIDEO cu golurile partidei

Scorul a fost deschis rapid și încă din minutul 6 roș-albaștrii aveau să conducă prin golul lui Varela. Fundașul campioanei a reluat cu capul din careul mic după cornerul executat de Stanciu. Înainte, Marica avusese o ocazie incredibilă, dar n-a fost în stare să reia în plasă din 7 metri. 

După jumătate de oră de joc, același Stanciu a driblat pe partea dreaptă, a intrat în careu și i-a pasat în fața porții lui Hamroun, care a reluat în plasă.

Cu un sfert de oră înaintea finalului partidei, Giurgiu a luat al doilea cartonaș galben și a fost trimis la cabine de arbitrul Comănescu.

Steaua a arătat convingător la reluarea campionatului și a urcat pe locul 4, cu 43 de puncte, la egalitate cu Pandurii și Viitorul. Concordia se afundă mai rău și rămâne ultima în Liga 1, cu 17 puncte după 24 de etape.

Citește și: 7 concluzii după victoria categorică a Stelei în fața Concordiei Chiajna, scor 2-0 » Reghe, mai ofensiv ca niciodată

Citește și: Dedicație specială pentru Mihai Stoica » Mesajul afișat de Varela după golul împotriva Chiajnei

Echipele de start:

Concordia Chiajna: Matache - Bărboianu, Mamele, Tincu, Bucurică- Roșu - Răducanu, Obodo, Cristescu, Purece - Pena
Rezerve: Iacob, Zerbo, Serediuc, Giurgiu, Feussi, Novacek, Răsdan

Steaua: Niță - Papp, Tamaș, Varela, Toșca - Pintilii - Popa, Stanciu, Chipciu, Hamroun - Marica
Rezerve: Cojocaru - Râpă, Carp, Filip, Momcilovic, Gebhart, Bawab

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (511)
travka
travka  •  16 Februarie 2016, 10:04
Postat de nicky_ghimpele pe 16 Februarie 2016, 01:54

pana la astra mi este si viitoru si DINAMO

la 1 punct si 3 puncte? mai ales ca aveti si meci direct voi si Astra in ultima etapa, Steaua termina cel mult pe 2 in sezon, dar oricum nu mai conteaza, practic la cum arata clasamentul echipa de pe locul 1 va avea doar 1 punct avans fata de restul, deci in play off se decide tot

san_lorenzo
san_lorenzo  •  16 Februarie 2016, 07:00
Postat de bvd_magheru pe 15 Februarie 2016, 23:29

Imi pierd timpul degeaba . Deocamdata tot ce s-a realizat este interzicerea siglei si numelui . inchiderea stadionului national. Interzicerea stelei in ghencea , Ura intr haterii desculti la creier .inchiderea antenei 3 . Romania . Un nimic . Nu ma mai intorc acolo si daca le faceti sa functioneze.

doamne ajuta ! Stai acolo, ba mai mult, ma ia cu tine si pe alti conationali convertiti ! "Aduti", nu adu-ti :)) , aminte de cuvintele mele, stati acolo ca in tara e de naspa , acolo zboara purcelusi cu sigla bemeveu *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nicky_ghimpele
nicky_ghimpele  •  16 Februarie 2016, 01:54

pana la astra mi este si viitoru si DINAMO

Vezi toate comentariile (511)
Comentează