FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - STEAUA 0-2

VIDEO+FOTO Ora exactă » Steaua a impresionat aseară după introducerea celor ”trei ucigași”, Stanciu, Hamroun și Popa, și s-a impus cu 2-0 la Botoșani

Articol de - Publicat sambata, 13 august 2016 00:00

O victorie de serviciu înainte de superduelul cu Manchester City, roș-albaștrii au 7 victorii din 7 contra Botoșaniului în Liga 1

Steaua a intrat aseară pe gazon fără principalele săgeți pregătite să străpungă platoșa de sute de milioane de euro a lui Manchester City. Reghe a schimbat imediat, după pauză, introducând "tripleta de ucigași", Stanciu, Hamroun, Popa, așa cum îi numește Gigi Becali. Steaua a trecut imediat la viteză de mașină germană, după ce-n prima parte a semănat cu o Dacie de pe vremea când Reghe își făcea junioratul. La prima atingere a balonului, Hamroun (50) avea să deschidă scorul, apreciind cum trebuie centrarea lui Vlad Achim.

Click aici pentru VIDEO!

Sub presiune

În prima parte, în afara lui Aganovici, care a dus greul Stelei, alimentând din plin faza ofensivă, ceilalți roș-albaștri au fost la număr. Nu s-a văzut nicio diferență între formația ce bate la porțile grupelor Champions League și o alta ce nu a cunoscut niciodată bucuria unei victorii contra Stelei în Liga 1.

Apărarea lui Reghe a scârțâit. În minutul 12, a avut șansă la reluarea lui Plămadă, care, singur-singurel, din 3 metri, a tras peste poarta lui Niță. În minutul 20, o fază individuală a lui Mihai Roman, șut frumos, dar transversala a salvat Steaua. Formația care vrea să răpună starurile lui Guardiola a trăit prin reluarea lui Tudorie (17), din câțiva metri, peste poartă, dintr-o fază la care băieții în roș-albastru trebuiau să savureze golul.

Brici!

Introducerea celor trei meseriași a schimbat total lucrurile pe teren. Steaua a supus la presiune Botoșaniul, împleticită în a alerga mult, dar în zadar, după mingea arestată de roș-albaștri. După golul lui Hamroun, Stanciu a arătat de ce este starul echipei acum, precum și principalul candidat, deja!, la titlul de fotbalistul anului în Liga 1.

Viteza de joc superioară oricui, pasele, chiar și șuturile care nu prind cadrul porții au creat panică printre elevii lui Grozavu. Doar că nici colegii nu l-au înțeles de fiecare dată. Doar Iliev (78) a reușit să-l blocheze.

La cealaltă poartă, Niță a bâlbâit o fază, dar tot el a alungat emoțiile. Stanciu i-a făcut debutul frumos lui Florin Tănase (80), practic a fost coautor la reușita noului sosit.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
700965866674997
Lucian Dumitrescu  •  13 August 2016, 14:23

MA INTREB CE O FI IN SUFLETUL CELOR CARE NU TIN CU ROS ALBASTRI? SA STAI MEREU LA TELEVIZOR SA VEZI C.L.

dvd1
dvd1  •  13 August 2016, 12:31

huo Steaua cea mai blatista si nehalita echipa de pe pamint. Huo Steaua

yeatsron
yeatsron  •  13 August 2016, 12:02

wow, ce titlu imbcil! ucigasii!!!??? cat de spalat pe creier trebuie sa fii, ca sa pui un astfel de titlu?! s-a vazut valoarea lor la campionatul european! iar ati luat bani de la cioban, ca sa faceti reclama ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează