FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - CFR CLUJ

VIDEO + FOTO Repriză tensionată la Ploiești! Un gol și două penalty-uri la care arbitrul a închis ochii

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 noiembrie 2015 21:49

Petrolul și CFR Cluj au oferit o primă repriză destul de tensionată. În minutul 18, la scorul de 1-0 pentru Petrolul, ploieștenii puteau primi un penalty.

VEZI VIDEO

Gevaro a pătruns pe partea dreaptă, a centrat, iar mingea l-a lovit pe Tiago Lopes în mîna stîngă.

 captura
Captură DigiSport

Arbitrul Cătălin Popa n-a acordat însă nimic. A doua fază controversată a fost în minutul 34.

De această dată a fost la poarta Petrolului. Faug Porret a încercat să-l deposedeze prin alunecare pe Beleck, însă intrarea a fost imprudentă, iar Cătălin Popa putea dicta din nou penalty.

captura2
Captură DigiSport

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
kilimanjaro
kilimanjaro  •  28 Noiembrie 2015, 15:27

fc *** trebuie ajutat la greu. Mita si spaga ciobanului infractor circula liber, ca adunatura de petarde sa fie ajutata :)))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

plischi
plischi  •  28 Noiembrie 2015, 07:29

cine e chiriches asta cu 21 pe spate?

zecs93
zecs93  •  28 Noiembrie 2015, 05:16

Este accelasi arbitru care a facut praf meciu Dinamo-CFR scor 0-2 cand ne-a eliminat 3 jucatori de camp plus antrenoru mircea rednic iar cfristii au primit atunci un penalty invetat, nu ma mira ca le-au refuzat si petrolistilor un penalty, ala e hent clar, uitati-va la imagini cum i-a mingea in mana, zici ca a fost fault de handbal dar ma rog, ce sa dea acest *** pe nume catalin popa, are un corp de zici ca-i snitel !!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează