FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA - STEAUA

VIDEO+FOTO Steliștii i-au adus un ultim omagiu lui Prodan, pe teren și în tribune la Chiajna. Tricouri speciale: ”Rămas bun, fratele nostru!”

Foto: Raed Krishan +13   FOTO
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 noiembrie 2016 18:14

Jucătorii Stelei au ieșit pe teren în deplasarea de la Concordia Chiajna cu tricouri speciale în memoria lui Daniel Prodan, care a murit miercuri seară la doar 44 de ani.

Tricourile purtate de elevii lui Laurențiu Reghecampf peste echipamentul de joc erau negre, iar pe față era o poză cu Daniel Prodan în acțiune, de pe vremea când era la Steaua. Pe spate era trecut numărul 6, cel pe care-l purta Prodan la formația roș-albastră.

Jucătorii vicecampioanei au ieșit pe teren și cu un mesaj pe care era scris: ”Rămas bun, fratele nostru!”

Înaintea partidei s-a ținut un moment de reculegere în memoria fostului fotbalist, așa cum s-a întâmplat în toate celelalte partide din această etapă din Liga 1.

Cei aproximativ 100 de suporteri steliști prezenți la partidă au afișat mai multe mesaje cu numele fostului mare internațional și un altul mai mare pe care era trecut: " Didi Prodan, în memoria noastră vei fi nemuritor!"

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (6)
gigelos
gigelos  •  19 Noiembrie 2016, 22:49

Cred ca au fost foarte emotionati de decesul fratelui lor . Baieti simtitori , plangaciosi , au jucat cu batista la sort . Si antrenorul foarte bun . Stau 24 din 24 cu petardele astea apoi se iau de Daum ca nu-i invata fotbal in doua zile . Asa e Pandurule ? Interesant

lobbyone
lobbyone  •  19 Noiembrie 2016, 20:59

Prodan a jucat la steaua , nu la fcsb .

dl.axinte
dl.axinte  •  19 Noiembrie 2016, 21:32
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

... scarba romaniei 1948 SA va ramane fara stema :)))) echipa mizZzerabila si *** din *** a capitalei are palmaresul identic cu cel al lui FC Clinceni :)))))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează