FOTBAL  »  Superliga  »  PETRECERE

VIDEO + FOTO Steliştii au petrecut la un botez după umilinţa cu Oţelul » Gâlcă n-a fost prezent, dar a venit Reghe și a fost aplaudat de toți jucătorii!

Andrei Prepeliță și soția sa +2   FOTO
Andrei Prepeliță și soția sa

Articol de GSP - Publicat luni, 20 aprilie 2015 20:50

Chiar dacă aseară au pierdut, jucătorii lui Costel Gâlcă au petrecut azi. Fotbaliştii au fost invitaţi la botezul celui de-al doilea copil al lui Alex Chipciu, Aria-Andreea. 

La evenimentul care are loc într-o locaţie de 5 stele din Bucureşti, pe lîngă colegi, a fost invitat şi fostul antrenor al Stelei, Laurenţiu Reghecampf, dar şi actualul, Costel Gâlcă. 

Al doilea n-a onorat însă cu prezenţa evenimentul, deşi iniţial anunţase că va veni. Sursele GSP susţin că antrenorul a declinat partciparea după ce-a aflat de prezenţa lui Reghecampf. Printre cei care au mers la petrecere se numără Paul Papp şi Raul Rusescu, ambii accidentaţi la meciul cu Oțelul, 1-2. 

Fostul antrenor al Stelei, Laurențiu Reghecampf, favorit pentru a prelua din nou echipa în vară, s-a alăturat și el petrecerii după ora 22, cînd a plecat de la emisiunea lui Ovidiu Ioanițoaia, "Tribuna Zero". Reghe a fost aplaudat de toți jucătorii cînd a intrat în local şi i s-a scandat numele minute în şir.

 

#tutuionatan

A video posted by Tutu Ionatan (@tutuionatan) on

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (47)
824152664332084
Cosma Monica  •  21 Aprilie 2015, 14:20

CHIAR CREDETI CA TOTI SUNTEM PROSTI SAU ORBI NU VEDEM CE DE INTAMPLA , COSTELE NU VEZI CA TE LUCREAZA JUCATORII IN CARE AI AVUT INCREDERE,chipciu ,prepe,rusescu niste anonimi numai presa ii vede jucatori de valoare , SCOATEI DIN ECHIPA PANA NU E PREA TARZIU,SAU DEJA E TARZIU,FII DESTEPT SI TRAGEI PE LINIE MOARTA,DC E SA PIERZI SA PIERZI PE MANA TA, BAFTA

824152664332084
Cosma Monica  •  21 Aprilie 2015, 14:15

zidane92
zidane92  •  21 Aprilie 2015, 09:12

A fost botezul fiicei lui Chipciu,ziceti asa,credeam ca e fata la vreun piti talent,ca nu se observa diferentele :))))))))))) STEAUA BUCURESTI UNDE *** ESTI?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (47)
Comentează