FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - CSMS IAȘI 1-1

VIDEO+FOTO Strălucirea » Voluntari și CSMS Iași au remizat, 1-1, în primul meci al sezonului

Articol de - Publicat sambata, 11 iulie 2015 00:00

Grigorie a adus apa într-un deșert: pe stadionul gol din Ștefan cel Mare, mijlocașul veteran a marcat un gol fantastic cu care a salvat estetica partidei

Echipa-moft a primarului Pandele se convinge că există, cu adevărat, o diferență mare de tot între prima și a doua ligă. Voluntari a defilat prin "B", a promovat lejer și află de la primul joc că nu e, măcar deocamdată, capabilă să se descurce pe scena principală. Formația din Ilfov a "ciupit" cu noroc primul ei punct în Liga 1, salvată de un moment de neatenție al lui Ionuț Voicu.

Click aici pentru VIDEO și FOTO!

Căpitanul Iașiului l-a agățat în careu pe Călințaru și Pîrvulescu a egalat din penalty. Oaspeții au rămas în 10 după eliminarea lui Ciucă, dar tot ei au căutat să înscrie al doilea gol, au împins mai des jocul în jumătatea adversă.

Mai experimentați și frustrați că pierd puncte în ciuda execuției formidabile cu care deschisese scorul Grigorie. Ex-dinamovistul candidează deja la "faza campionatului" cu golul de 0-1. Voicu i-a pasat de pe dreapta. Fane era cu un metru în careul lui Balauru. A preluat pe piept, cu spatele la poartă. Nu s-a întors să lupte cu fundașul, ci a tras direct, pe spate, peste goalkeeper, aproape de bară!

Un gol ca un cadou pentru televiziuni, care pot folosi faza în emisiuni și în promo-uri, și pentru 500 de oameni aflați pe stadion. Fantezia lui Pandele, ca și a altor primari din Ilfov, produce fotbal-artificial: un fotbalist talentat precum Grigorie marchează în "Ștefan cel Mare", pe una dintre cele mai importante arene din România, în fața tribunelor goale.

"E un rezultat bun pentru noi, ne convine punctul cîștigat. E normal să nu jucăm spectaculos, fiindcă abia a început sezonul"
Ștefan Grigorie, mijlocaș Iași

"Nu am revăzut penalty-ul acordat pentru Voluntari, dar am dubii că a fost corect. Iașiul nu vrea în play-off, obiectivul meu e să evit retrogradarea și atît"
Nicolo Napoli, antrenor Iași

"Înaintea meciului ne-ar fi mulțumit un punct, acum mi se pare că am fi putut cîștiga. Acum patru ani, cînd am jucat ultima dată în Liga 1, luptau 7 echipe pentru titlu. Acum nu văd nici una capabilă să fie campioană!"
Dinu Todoran, mijlocaș Voluntari

Meciul cu cei mai experimentați jucători

1. Grigorie 352
2. Maftei 344
3. Todoran 311

caseta

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează