FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TG. MUREȘ - DINAMO 0-0

VIDEO+FOTO Studiu mult, puţin fotbal » ASA şI Dinamo au remizat, 0-0, într-o partidă în care riscurile s-au amînat pentru alte dueluri

Articol de - Publicat luni, 13 iulie 2015 00:00

O nouă partidă de şah, aseară, în această rundă inaugurală. A 6-a remiză din tot atîtea meciuri în prima etapă a noului sezon. S-a jucat şI fotbal, însă nimeni n-a riscat nimic peste măsură.

Echipele au dus studiul la extrem, încă jumătate din prima repriză. Acel killer-instinct al lui Gabi Mureşan (27) a revenit la viaţă, dar Cerniauskas a fost superportar, reuşind să respingă de pe linie.

Click aici pentru VIDEO și FOTO!

Cînd lituanianul s-a aventurat pînă la graniţa careului mare, Şerban (34) l-a salvat pe el, pe sine, pe Dinamo. La prima sa apariţie în tricoul "cîinilor", după ce s-a tratat şi retratat la mîna dreaptă, goal-keeperul a prins şi apelul telefonat al lui Axente (35).

Două versiuni de fotbal

Mureşenii şi-au creat deja faima de echipă închegată şi cu talent. Linia de mijloc rămîne printre cele de elită din Liga 1, de acolo se controlează spaţiul ofensiv şi cel de acasă. După ce şi-au bătut joc în amicale de necunoscuţi nevinovaţi ce azi trudesc de zor pe la serviciile lor, "cîinii" n-au arătat rău, însă rebranduirea din vară nu poate crea o singură limbă în cîteva săptămîni. Cinci nume noi în formula de start, Cerniauskas, Feussi, Mevlja, Vojnovici, Şerban chiar, plus Van Haaren, new entry, intrat şi el pe parcurs, plus ubertehnicul Gavrilă care n-a fost mereu titular sezonul trecut, şcolari pe banca de rezerve.

Fiecare cu proiectul lui

Dacă Vasile Miriuţă, care a preluat ASA din mers, zilele trecute, l-a aruncat în luptă pe gladiatorul N'Doye, Mircea Rednic a ripostat cu efervescenţa lui Moldoveanu, care a debutat în Liga 1 la 16 ani şi 4 luni. Africanul a reluat acrobatic la o centrare a lui Jurado, golgeterul din amicale al roş-albilor s-a aventurat printre băieţii mari şi răi din apărarea mureşenilor. Golul anulat la Hanca din prelungiri doar a adus un iz de turbulenţă pentru un final preconizat. Sistemul play-off lasă partidele pe muchie de cuţit pentru la primăvară.

2 victoriişi tot atîtea remize are Vasile Miriuţă ca antrenor împotriva "cîinilor" în carieră, aseară tocmai bifînd meciul cu numărul 50 în Liga 1 ca tehnician

Gol anulat

În minutul 91 al meciului, Hanca, fundaşul lui ASA, a marcat un gol cu capul, după o centrare a lui Brandan. Golul a fost anulat de arbitrul partidei, George Găman, pe motiv de ofsaid. Reluările arată că "centralul" a procedat corect, Sergiu Hanca fiind în poziţie clară de ofsaid.

caseta

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
fangigi
fangigi  •  13 Iulie 2015, 23:32

A fost un rezultat echitabil!

valiza.epo
valiza.epo  •  13 Iulie 2015, 10:50

Se spune ca, la un meci, e important sa nu gresesti prima pasa. La fel, e important sa nu pierzi primul meci. In sistemul actual, fiecare punct are o valoare mai mare decat in sistemul cu 18 echipe.

us27mereusuperiori
us27mereusuperiori  •  13 Iulie 2015, 10:47
Postat de brancusi pe 13 Iulie 2015, 10:27

Ori faci misto de noi,ori esti intr-o criza de generozitate in aprecieri.Avem o echipa de duzina,asa cum este tot campionatul,iar asa zisele driblinguri,daca le faci pe loc sau pierzand imediat mingea sunt cel mult niste comicarii infantile.

Eu asa am vazut, timpul va confirma curand daca Sorin Cartu si Sandoi fac treaba buna la Craiova. Eu vad ca sunt pe o panta ascendenta si multi jucatori stiu bine cu mingea, lucru rar azi in prima liga.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close