FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Gheorghe Mulțescu nu are încredere în Bogdan Argeș Vintilă: „Nu are experiență pentru FCSB”

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 august 2019 11:35

Gheorghe Mulțescu (67 de ani), ultima dată antrenor la Petrolul Ploiești în Liga 1, a analizat numirea lui Bogdan Argeș Vintilă (47 de ani) în funcția de „principal” la FCSB.

Nu cred că are experiența necesară și de ceva timp nu a mai antrenat. Dacă el și-a menținut tonusul de antrenor și poate aduce puncte echipei...”, a spus Gheorghe Mulțescu, la TV Digi Sport.   

Bogdan Argeș Vintilă va debuta pe banca tehnică a FCSB-ului dumincă, 25 august, în meciul din deplasare cu Gaz Metan Mediaș. Partida se joacă de la ora 21:00 și va fi liveTEXT pe GSP.ro. 

În ceea ce privește returul cu Guimaraes de joi, 29 august, ora 22:00, Gigi Mulțescu este de părere că noul antrenor al FCSB-ului nu are timp să facă schimbări majore în cadrul echipei.  

„Guimaraes va ataca mai mult, va fi mai agresivă, e clar că va risca. Mă aștept la o altă față a echipei portugheze. Asta e și bine și rău pentru FCSB. Bine, pentru că se crează spații.  

Nu cred că poate schimba prea multe într-un timp atât de scurt. Eu cred că va păstra ceea ce a jucat Andronache”, a mai spus Mulțescu. 

VEZI ȘI:

Gigi Becali și-a prezentat noul antrenor! Bogdan Argeș Vintilă: „Am venit să muncesc pentru un creștin”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
10156013562479806
Oprisan Niculae  •  23 August 2019, 13:45

Ca sa fii antrenor la FCSB e mai important sa te intelegi cu patronul , sa impaci si capra si varza.Daca va reusi sa-l manevreze pe Becali va avea oarece sanse.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează