FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO 0-3

VIDEO Hanca primește elogii de la fostele glorii dinamoviste » E comparat cu Zidane, Neymar sau Ilie Dumitrescu

Articol de - Publicat luni, 08 mai 2017 00:00

Sergiu Hanca este elogiat de foştii mari fotbalişti ai lui Dinamo, pentru golul pe care l-a dat în minutul 87 al victoriei cu CFR, scor 3-0. Aceştia îl compară pe mijlocaş cu marii fotbalişti ai lumii.

Sergiu Hanca, 25 de ani, nu se mai opreşte din a face spectacol! Cel mai important jucător al lui Dinamo în acest an competiţional şi-a încununat evoluţiile bune în minutul 87 al victoriei cu CFR, scor 3-0, când a marcat un supergol în poarta apărată de Traian Marc.

VIDEO: Vezi AICI golul lui Hanca!

Sergiu a trecut de fundaşul clujean Ionuţ Larie printr-o piruetă, după care a tras plasat la colţul lung.

Gazeta a contactat mai mulţi jucători emblematici ai fotbalului românesc pentru a comenta golul lui Hanca:

Cornel Dinu: "Execuţie deosebită, este celebrul dribling a la Zidane, acelaşi pe care îl mai făcea pe vremuri Nichi Dumitriu de la Rapid. Un concurs larg l-a avut şi aşa-zisul apărător care este Larie. În loc să rămână pe picioare în faţa lui Hanca, s-a dus pe lângă el ca un taur păcălit de o veronică a toreadorului"

Ionel Augustin: "Un gol senzaţional, de mare jucător al lui Hanca. Asta fac fotbaliştii mari! Pe lângă driblingul perfect, şi şutul la poartă a fost senzaţional, exact în stilul lui Ilie Dumitrescu! Este o operă de artă cum a trecut de Ionuţ Larie. Această încredere a lui vine şi pe fondul mentalităţii de învingător pe care Contra a reuşit să o impună la echipă".

Cătălin Munteanu: "Un gol foarte, foarte frumos, poate cel mai frumos din acest campionat. Şi execuţia e foarte bună, cu interiorul la colţul lung, portarul nu a avut nicio şansă, dar driblingul acela face tot golul. Nu cred că a gândit faza, lucrurile astea ori le ai, ori nu le ai. Ele vin instinctiv, într-o fracţiune de secundă. I-a ieşit la perfecţie faza, cap-coadă".

Claudiu Niculescu: "Rar mi-a fost dat să văd un asemenea gol. Mai făceam şi eu d-astea ca Hanca, dar niciodată nu s-au terminat cu gol, cum a reuşit el. E o vorbă a noastră, a fotbaliştilor, «s-a urcat pe minge» la faza aia. Este incredibil, am văzut aşa ceva la Zidane şi la Neymar! Bravo lui, chiar merită felicitări! Cu siguranţă, Hanca este cel mai important om al lui Dinamo în acest moment".

Ianis Zicu: "Faza reuşită de Sergiu este de manual de la un capăt la celălalt. El a gândit faza încă de când Nemec a deviat la Mahlangu, care i-a pasat. S-a demarcat foarte bine şi a gândit foarte bine pentru că faza e foarte complicată. Cel mai important este că după piruetă şi-a aşezat foarte bine mingea. De obicei, după procedeul acesta, mingea ori ţi se face prea scurtă, ori prea lungă ca să o continui. Nu m-am mirat pentru că el făcea constant driblinguri d-astea la antrenamente, la ASA, când jucam împreună. Ce mă miră este că a făcut asta în careu, pentru că, de obicei, aceste procedee se fac la mijlocul terenului. Cred că nici Zidane nu are gol marcat după un astfel de dribling! Repet, de obicei, cu driblingul acesta treci de adversar la jumătatea terenului! Trebuie să ne bucurăm că avem parte de astfel de jucători şi de astfel de execuţii".

"Hanca e, de acum înainte, Serginho, a marcat un gol extraordinar, în stilul lui Zidane. E un băiat care a crescut foarte mult. Golul este încununarea unui sezon extraordinar, sper să o ţină tot aşa şi la Dinamo, şi la echipa naţională"
Adrian Mutu, director general Dinamo

6,23are Hanca media notelor GSP, cea mai mare din lotul lui Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
unrapidist_
unrapidist_  •  08 Mai 2017, 16:11

Înainte de a fi comparat cu Zidane ,Ilie Dumitrescu sau Neymar cred ca îi mai trebuiesc în CV un campionat mondial , unul european, un sfert de finala de campionat mondial și câteva champions league-uri câștigate ,ăsta fără a mai lua în calcul echipe de genul Juventus, Real Madrid ,Tottenham , West Ham sau Barcelona. Parerea mea .....

fibra
fibra  •  08 Mai 2017, 15:06

Cand auzi astfel de comparatii,nu poti decat sa te intrebi decat daca cei din fotbal au ceva in cap sau e loc viran.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  08 Mai 2017, 12:42

astia il compara cu marii jucatori pe hanca in loc sa il lase in pace sa nu se mai puna presiune asa cum sa facut cu stanciu,popescu,chipciu,etc ,ba da dusi sunteti,ca sa nu mai zic,cine este larie,un dinamovist declarat ,s a facut si el ca nu il vede pe hanca

Vezi toate comentariile (6)
Comentează