FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAȘI - VOLUNTARI 2-1

VIDEO Iașiule, cosmopolită cetate! Străinii produc spectacolul din campionat și în derby-urile pentru salvare: CSMS - Voluntari 2-1

Articol de - Publicat duminica, 18 octombrie 2015 00:00

Bosniacul Golubovici și portughezul Viveiros au marcat pentru Iași. Volunari a răspuns cu reușita lui Adrian Bălan rezultată dintr-o acțiune senzațională a ivorianului Hamed Kone.

Iașiule, Iașiule, mîndră cetate? E un vers din imnul Politehnicii. Să uităm un pic de CSMS și de alte inițiale care au năpădit campionatul! Politehnica, așadar, poate fi mîndră pentru că a recrutat străinii suficient de buni.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Pentru Iordănescu și pentru selecționerul care va sosi în locul lui nu vin vești prea bune: fotbaliștii importați contează în Liga 1, cu toată criza! E de mirare!

Air Golubovici!

Într-o ligă în care scouting înseamnă search pe google, pe youtube și pe soccerassociation.com, cluburile tot izbutesc să mai nimerească jucători buni, "pescuiți" din toate colțurile lumii.

Iașiul există în primul eșalon și datorită lui Golubovici, bosniacul cu joc de cap fantastic, capabil să cîștige dueluri și dacă adversarul direct ar folosi o trambulină.

El marchează primul, ajutat de o centrare excelentă a lui Grigorie. Cu o lovitură de cap de la 14 metri, Golubovici aruncă mingea peste portarul Balauru, ca o finalizare lobată de la handbal. Voluntari reacționează tot printr-un străin.

Ivorianul crescut în Asia

Hamed Kone îl driblează exagerat de ușor pe Ciucă și îi centrează lui Adrian Bălan paralel cu linia porții, la un metru de plasă. Atacantul profită și se face 1-1. Kone, un african cu un CV de aventurier: născut în Coasta de Fildeș, a ajuns la Voluntari după ce a bifat Singapore, Thailanda, Japonia.

Plus Academica Pitești, formația la care a jucat în sezonul trecut.  Cel mai bun jucător al unei nou-promovate din Ilfov e un ivorian crescut în Asia! Și demonstrația expaților nu e încheiată.

Bojan Golubovici și Nuno Viveiros conlucrează pentru încă un gol al Iașiului. Ex-iugoslavul întoarce balonul cu capul la marginea careului și portughezul trage perfect, la colț. E golul victoriei. 2-1. Doi străini la unul.

"Echipa mea a muncit enorm, am avut șase sau șapte ocazii bune de gol. Sînt mulțumit și de joc, și de punctele cîștigate. Vom lupta în continuare pentru salvare"
Nicolo Napoli, antrenor Iași

"Jucătorii nu sînt pregătiți cum ar trebui, încerc să rezolv din mers problemele pe care le-am găsit. Am făcut cîteva modificări deja, vor mai urma. Iașiul n-a fost mai bun, ne-a bătut datorită experienței"
Gheorghe Mulțescu, antrenor Voluntari

39 de goluriare Golubovici, 32 de ani, în Liga 1. Bosniacul a intrat în top 5 cei mai buni marcatori străini, la egalitate cu zimbabweanul Temwanjera, ex-Vaslui

iasi voluntari 2 1

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
841315962626148
Laurentiu Burlacu  •  18 Octombrie 2015, 14:26

Si ca fiu mai clar luati de aici: https://www.youtube.com/watch?v=kKKRVKZS4Yc

841315962626148
Laurentiu Burlacu  •  18 Octombrie 2015, 14:23

Mai ziartistilor de 2 lei. Nu se zice "IASIULE". Corect este "IASULE" Am ai facut aceeasi greseala si A. Vochin acum vreo luna cand a scos un articol despre echipa ieseana. Dar se pare ca la voi si corectorii habar nu au sa vorbeaqsca si sa scrie corect romaneste. Vai de mama voastra

forzzainter
forzzainter  •  18 Octombrie 2015, 12:38

Meci foarte bun facut si de Bole, nu inteleg dc i-ati dat doar 6...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează