FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - DINAMO 0-3

VIDEO Imagini unice! Jucătorii dinamoviști s-au filmat după meciul cu CFR » Haos pe teren, FaceTime cu Rivaldo + Danciu-gol a dansat de bucurie :)

Rivaldinho live pe FaceTime cu tatăl său
Rivaldinho live pe FaceTime cu tatăl său

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 mai 2017 00:16

Antun Palici și Claude Dielna au sărbătorit alături de colegii lor victoria cu CFR, 3-0 în deplasare (Detalii AICI), și au filmat totul!

Rivaldinho a intrat în direct de la vestiare cu tatăl său, Rivaldo, pe FaceTime, și i-a spus că e lider în România cu Dinamo.

"Câinii" sunt la un punct peste Viitorul și Steaua, dar au un meci mai mult decât cele două și așteaptă ca acestea să se încurce, pentru a se încununa campioni cu o victorie în ultima etapă, cu Astra, acasă.

 

Imagini unice! Jucătorii dinamoviștii s-au filmat după meciul cu CFR, 3-0 Haos pe teren, FaceTime cu Rivaldo + Danciu-gol a dansat de bucurie :)

Posted by Gazeta Sporturilor on Saturday, 6 May 2017

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
1446025852379084
Dragos Nastase  •  07 Mai 2017, 10:23

Sunt Dinamovist si sunt fericit. Indiferent pe ce loc terminam insasi faptul ca nu aveam nici-o sansa sa prindem Play-off si faptul ca acum luptam cu sanse reale ptr Campionat faptul ca am ajuns pe primul loc chiar si provizional ptr noi Dinamovisti e o bucurie imensa si chiar o realizare tinind cont de conditiile date doar ce am iesit din Insolvența ,si cu un buget sarac si conditii precare sa reusit performanța de a termina pe unul dintre primele 3 locuri multumiri lui Cosmin Contra si Mutu ptr ca au readus spiritul Dinamovist. Imi era dor de noi ,imi era dor de adevarata echipa Dinamo.

burgman
burgman  •  07 Mai 2017, 08:27
Postat de fangigi pe 07 Mai 2017, 01:24

Au batut si ei un no name, adica fcsb si acum o insolventa si fac atata caz!

Problema nu-i asta, problema este ca Dinamo, cu o mana de jucatori stransi care cum, pe salarii de nimic, a tavalit pe unde a prins-o pe fcsb, care a luat cei mai valorosi jucatori din campionat si i-a platit cu salarii regesti! Intelegi? Asta-i spilul! Poate n-or castiga campionatul, dar merita respectul tuturor pentru ca si-au vazut de treaba, nu au iesit sa vorbeasca in fiecare zi la TV vrute si nevrute!

1889921744624084
Micu Decebal  •  07 Mai 2017, 04:24

Bravo Lor,merita sa ia campionatu.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează