FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - ASTRA 1-2

VIDEO În foi de viță ”Sărmăluță” » Budescu a marcat un eurogol și a pasat decisiv: 2-1 cu Voluntari

Budescu a ajuns la 5 goluri și 5 pase decisive, în toate competițiile // FOTO Cristi Preda
Budescu a ajuns la 5 goluri și 5 pase decisive, în toate competițiile // FOTO Cristi Preda

Articol de - Publicat luni, 05 decembrie 2016 00:00

Inspirația lui Șumudică și supercalitatea fotbaliștilor au făcut diferența ieri. Astra speră iar la un loc în play-off, câștigând ieri în dauna Voluntariului care spera, la rândul ei, să se apropie de top 6.

Cu gândul mai mult la Roma, la duelul de joi seară ce poate califica en fanfare campioana în primăvara europeană, giurgiuvenii au jucat partitura din ultima perioadă, un meci fără farmec. Ilfovenii sperau să-i prindă în repriza secundă pe astrali cu garda jos.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Doar că au apărut pe iarbă artiștii. Budescu a avut două șuturi ca-n perioada cea mai bună a carierei sale. Mai întâi, în minutul 47, a deschis balul cu un șut a la Ilie Dumitrescu, la primul gol cu Argentina în '94, o lovitură liberă executată măiastru.

După 5 minute, a centrat perfect, din aceeași poziție, iar Teixeira a îndeplinit o formalitate, după ce-a scăpat de apărătorii care ar fi trebuit să-l aibă în pază. Așa s-a scris istoria, în ciuda reușitei lui Ivanovici (63) care a mai oferit speranțe gazdelor. Astra poate pregăti liniștită confruntarea cu gladiatorii romani.

"O să văd după finalul sezonului încotro mă îndrept, n-am vorbit cu nimeni de la Steaua. Sper să facem un meci mare cu Roma, joi"
Filipe Teixeira, mijlocaș Astra

"Poate că am fost inspirat cu schimbările de la pauză, dar pe final am tremurat un pic. O să jucăm cu juniorii, că vedetele noastre se duc la Steaua!"
Marius Șumudică, antrenor Astra

"Am luat goluri după o greșeală de portar și una de marcaj, ce să mai zic?! Am 25 de jucători în lot, e competiție între ei, de aceea nu a apărut Maftei la meci"
Florin Marin, antrenor FC Voluntari

voluntari astra 1 2

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
gicab
gicab  •  05 Decembrie 2016, 09:30

Fecesebeaua Mogoșoaia din Berceni îl va lua și pe sarmaluta pentru a crea noua echipa ce se va numi fcsb-romania

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează