FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAȘI - PETROLUL 1-0

VIDEO Indestructibil! Golubovici lovește încă o dată decisiv şi aduce toate punctele Iaşiului, 1-0 cu Petrolul

Articol de - Publicat luni, 27 iulie 2015 00:00

Iașiul păstrează rețeta de succes din sezonul trecut: echipei lui Napoli e greu de tot să-i dai gol

Voicu, Frăsinescu, Mihalache, Țigănașu, Mitici. Numele jucătorilor nu explică secretul celei mai bune apărări din campionat. Nicolo Napoli trebuie să dețină el vreo magie defensivă, vreo putere specială! Nu a fost vorba despre faptul că adversarii subestimau o formație ca și retrogradată. Ideea asta ar fi putut sta în picioare la începutul anului, cînd Iașiul avea nevoie de minuni ca să se salveze de la retrogradare.

Click aici pentru VIDEO!

Air Bojan

Moldovenii au izbutit, au scăpat. Iar acum le merge tot mai bine, cu aceeași rețetă. S-au mai schimbat cîteva piese, însă echipa joacă la fel: permanent cu cel puțin cinci "paznici" păstrați să apere poarta și cu mingi direct pe Golubovici, noul Bilașco din Liga 1.

Bosniacul ar fi în stare să cîștige un duel aerian și contra lui Michael Jordan! E drept, jocul acesta "safe" nu e spectaculos. Dar funcționează, ceea ce e de ajuns pentru o formație care s-a tot plimbat între "B" și "A".

A "ciupit" toate punctele

O lovitură de cap a lui Golubovici a consemnat prima șansă a Iașiului. Petrolul și-a consumat ocazia ei la o fază a lui Petrișor Voinea. Mijlocașul român achiziționat din Asia a ratat singur cu Grahovac. Au obosit "lupii" sprijiniți pe vedetele Ropotan, Varga și Marinescu, jucători cărora le-a mai rămas doar să-și calculeze anii rămași pînă la retragere.

Moldovenii au îndrăznit tot mai mult, cu maghiarul Bole tehnic și inspirat, cu recentul import italian Piccione. Și cu Grahovac, desigur! Vîrful a urmărit o minge aruncată în careu, Pecanha s-a lovit de el și a preferat să renunțe și să se plîngă. Bojan a rămas atent și a deviat pe spate, în plasă. 1-0 pentru Iași. Nu neapărat mai tehnică, dar mai rezistentă în luptă și în plictiseală.

"Obiectivul rămîne salvarea de la retrogradare, nu ne gîndim la altceva. E bine că avem șapte puncte, sîntem bine poziționați în acest moment"
Nicolo Napoli, antrenor CSMS Iași

"Arbitrul a decis rezultatul, din moment ce a fost fault în atac al lui Golubovici la Pecanha în faza golului! Să hotărască specialiștii ce se va petrece!"
Adrian Ropotan, mijlocaș Petrolul

36 de goluriare Golubovici în Liga 1. L-a egalat pe Demollari, albanezul campion cu Dinamo în 1992, în clasamentul străinilor care au jucat în România

Arbitrul, blînd cu "lupii"

George Găman l-a tratat blînd pe Dacian Varga, fostul fotbalist al Sportului merita eliminat din minutul 3! Extrema Petrolului l-a faultat dur pe Vasile Gheorghe, un atac în care Varga s-a oprit cu talpa direct pe piciorul adversarului. Atacul a avut suficientă intensitate, pentru că lui Gheorghe i s-a îndoit groaznic laba piciorului. Mijlocașul Iașiului a revenit pe teren după ce a primit îngrijiri, iar arbitrul a arătat numai "galben" pentru Varga. Napoli a protestat și față de jocul dur al lui Ropotan. Ex-dinamovistul i-a faultat dur în prima repriză pe Grigorie și pe Mitici, dar a încasat un "galben" abia în minutul 54.

caseta

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (4)
gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  27 Iulie 2015, 11:36

halal note. 6 pt.moussa, alt astafei...incurca lume, 5 pt. zoubir care a dat cel putin o pasa decisica, a tras si spre poarta, a alergat. mie mi s'a parut destul de util si ar trebui sa fie titular. altama, un lest. concluzia, adunatura de iasi a a fost mai norocoasa ca cea de ploiesti.. campionatul asta pare echilibrat prin neputintza. nu prin cine stie ce calitate. e un campioanat al adunaturilor facute la repezeala. poate, dupa cateva etape, se vor forma si niscai echipe.... frf si lpf, doua piedici ale fotbalului, cu programul idiot... pauza scurta de vara...meciuri la 40 de grade...ca la noi, la nimenea...

ralffy_mr
ralffy_mr  •  27 Iulie 2015, 10:14

lasa-ma frate..daca ai ajuns sa-l compari pe Golubovic cu Air Jordan... du-te cu impresiile tale acasa!!! nu te mai uita la Liga1 ca delirezi....

isrou
isrou  •  27 Iulie 2015, 09:57

"pentru o formație care s-a tot plimbat între "B" și "A"...pe bune???? CSMS IASI , anul infiintarii 2010 daca nu se face diferinta intre Politehnica Iasi si CSMS IASI exista wikipedia .

Vezi toate comentariile (4)
Comentează