FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TG. MUREȘ - GAZ METAN 1-3

VIDEO Leicester de România » Medieșenii fac show: 3-1 cu ASA Tg. Mureș. Eric și Llullaku în rolurile lui Mahrez și Vardy

Llullaku are 26 de goluri marcate în Liga 1, din care 12 în acest sezon
Llullaku are 26 de goluri marcate în Liga 1, din care 12 în acest sezon

Articol de - Publicat luni, 31 octombrie 2016 00:00

Medieșenii joacă încântător, iar povestea lor se aseamănă cu cea a campioanei Angliei de sezonul trecut, cu Eric și Llullaku în rolurile lui Mahrez și Vardy.

În Mediaș asistăm la Big Bang-ul unei povești frumoase. Chiar dacă de acum înainte nu se vor mai ridica la nivelul primei părți din campionatul regular, băieții lui Pustai sunt niște mici eroi.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Performanța vine pe veșnicul schelet al echipei, cu Trtovac, Buzean, Eric, Zaharia și Llullaku, dar și pe forma incredibilă a lui Eric și Llullaku.

Brazilianul era într-o situație puțin dificilă. Lumea îi cunoaște valoarea certă, însă în afara câtorva momente magice, și nici acelea prea mult, Eric a întârziat să se reinventeze în acest sezon.

Sud-americanul s-a păstrat pentru deplasarea de la Tg. Mureș împotriva unei echipe în deriva insolvenței, derivă în care a intrat și simpatica Gaz Metan în urmă cu doar câteva zile.

Cuplul Eric-Llullaku ar putea fi una dintre afacerile acestei ierni. Brazilianul este mai lent, însă extrem de precis, ca un lunetist, iar Azdren este genul de jucător care probabil că nu vine cu mașina la antrenament, ci alergând.

Llullaku a punctat de două ori, Eric a dat un gol și două pase de gol, cifre ce pot produce minuni dacă sunt repetate, iar cei doi par că de-abia au început să își intre în formă. Notabil este și golul lui Vlad Morar, marcat după o preluare perfectă.

Este un jucător pe care trebuie să păstrăm un ochi. Lovește mingea foarte bine, are o tehnică peste medie și, poate cel mai important, are doar 23 de ani.

Ce vreme dificilă să fii suporter Gaz Metan: formația merge impecabil, e pe locul 3, însă echipa nu poate juca în Europa. Încă ironie a fotbalului modern.

"Se spune că 2-0 este un scor periculos. Eh, eu aș vrea tot timpul să am 2-0, așa periculos cum este. Mă bucur că a reușit și Eric să marcheze, în sfârșit! Dacă Llullaku va avea o ofertă bună în iarnă, vom lua o decizie"
Cristian Pustai, antrenor Gaz Metan

"Am o superrelație de joc cu Eric. E un jucător incredibil, mă ajută foarte mult! La Iași eram o echipă foarte bună, nu știu cum de nu am putut să mă exprim la nivelul meu maxim. Îmi pare foarte rău că n-am putut mai mult"
Azdren Llullaku, atacant Gaz Metan

12goluri a marcat Llullaku în acest sezon în 14 partide

22de echipe au primit goluri de la Eric în Liga 1, după reușita de aseară a brazilianului

asa targu mures gaz metan 1 3

Save

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  31 Octombrie 2016, 09:52

Si Romania in rolul Angliei.Ce caraghiosi,ce saraci penibili cu comparatiile.Alo,nenea Ispas ti-a plecat mintea cu sorcova,ca tot nu mai e mult.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează