FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - ASA TG. MUREŞ 0-1

VIDEO ”Lupii” fără coadă » Spectacol cu de toate la Ploiești, 0-1 cu ASA: un gol frumos, două bare, două eliminări

Articol de - Publicat luni, 21 decembrie 2015 00:00

Gorobsov a adus victoria mureșenilor, reușită de 3 puncte încă din startul partidei, Petrolul afundîndu-se și fiind din ce în ce mai aproape de liga secundă

Din echipa cu haine europene a Ploieștiului au mai rămas dureros de puține lucruri. Printre altele, patima spectatorilor, emblema clasică și Pecanha. Petrolul încheie 2015 cu un pas mare în liga secundă, doar o minune ar mai putea salva bîrlogul "lupilor". Prahovenii au momente în care desenează frumos, însă sîntem la fotbal, nu la arte. Nici n-a început bine meciul de aseară și mureșenii, cu secundul ridicat la grad de "principal" interimar, au înghețat arena "Ilie Oană".

Click aici pentru VIDEO!

Gorobsov (4) a scuturat plasa din lovitură liberă, aducea și mai aproape retrogradarea pentru galben-albaștri, dar și locul de play-off pentru ai săi. Varga și Moussa au avut tentative la poarta lui Stăncioiu, însă tot ardelenii au fost aproape să simtă gustul bucuriei.

Minte ioc!

Manolov (29) a reluat spectaculos, balonul a căzut pe transversală. Axente (32) a fost prea egoist, colegii erau în situații mai bune, și a ratat. ASA a continuat să controleze ostilitățile. Manolov (52), din nou artistic, din nou fără noroc. Pe Axente (59) l-a furat peisajul. A scăpat singur cu Pecanha, s-a oprit auzind un fluier și văzînd mîinile agitate ale lui Pecanha, cum că ar fi ofsaid, a realizat "înșelătoria", a driblat, prea lung, iar brazilianul a revenit și a blocat sigur.

Apoi un gest stupid al lui Moussa (70), al doilea "galben" și eliminare pentru un henț cînd mingea îl depășea evident în marginea careului mic. A fost eliminat și Ropotan (74), tot după două avertismente, însă în loc să toarne plumb în ghetele petroliștilor, situația i-a îndîrjit pe elevii lui Stoichiță. Doar că la omul sărac nimic nu merge cum trebuie, Zoubir (84) a căutat colțul lung și egalarea, mingea s-a dus în bară, iar "foarfeca" lui Tamuz (85) nu l-a învins pe Stăncioiu.

150este numărul de meciuri în Liga 1 atins de Stoichiță, aseară, ca antrenor

N-a vrut să intre în vestiar

Mihai Stoichiță a fost supărat pe evoluția echipei și nici n-a vrut să intre la pauză la cabine spre a mai da ochii cu jucătorii. Inițial, și-a trimis secundul, pe Răzvan Rotaru, să dialogheze cu fotbaliștii, după care, într-un tîrziu, a ajuns și el la vestiare.

clipboard01

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează