FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - CSU CRAIOVA 2-0

VIDEO Moldova, tărîm european » Botoșaniul a învins Craiova și e tot mai aproape de cupele europene, 2-0

Batin a marcat aseară al 5-lea său gol în acest campionat // Foto: Ionuț Tabultoc (Botoșani)
Batin a marcat aseară al 5-lea său gol în acest campionat // Foto: Ionuț Tabultoc (Botoșani)

Articol de - Publicat duminica, 03 mai 2015 00:00

La capătul unui meci pe care l-a controlat în permanență, trupa lui Grozavu a trecut clar de CraiOlguța.

Cele două formații au pus în scenă o primă parte fadă, cu gazdele la cîrma jocului și o echipă a oltenilor care a refuzat să riște. Chiar și așa, Croitoru l-a găsit cu o centrare în careu pe Acsinte (12), care a deviat excelent cu capul, însă Bălgrădean s-a opus eroic.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Apoi golul a venit pe aceeași axă, Croitoru - Acsinte: căpitanul moldovenilor l-a angajat inteligent pe Acsinte (25), de această dată la firul ierbii, iar fundașul a tras ca la carte din 6 metri: 1-0!

Intrați la cabine fără șut pe spațiul porții, oaspeții au rămas la mila adversarilor și-n partea secundă. "Plăieșii" au atacat în valuri, Hadnagy (52, 55) a avut două ratări incredibile și Acsinte a fost la un pas să semneze dubla (68).

Avînd în față o Știință fără pic de perspectivă, Batin le-a administrat juveților anestezia finală. Proaspăt intrat pe teren, atacantul l-a executat perfect pe Bălgrădean, cu un șut plasat la colțul lung. Visul prinde contur, Europa bate la ușă!

Nerv strangulat

Goalkeeperul titular al botoșănenilor, Vasile Curileac, nu a putut evolua aseară din cauza unei accidentări suferite în partida cu Rapid, scor 1-1. După un RMN efectuat la Suceava, Curileac a fost diagnosticat cu strangulare de nerv la nivelul capului, iar doctorii nu i-au dat drept de joc.

"Sînt dezamăgit în principal de Băluță și de Bawab. Una am vorbit cu ei, alta au făcut. Referitor la acuzele recente, atît spun: cine a făcut blat să-și ia de banii ăia sicrie și lumînări. La fel și cei care acuză fără probe!"
Sorin Cârțu, antrenor CSU Craiova

"O participare în Europa contează foarte mult pentru oamenii din Botoșani, pentru cei care investesc, dar și pentru noi, jucătorii. Am jucat excelent astăzi. Sîntem o formație cu un fotbal de calitate, care pune probleme fiecărei formații pe care o întîlnește"    
Marius Croitoru, mijlocaș FC Botoșani

"În urmă cu cîteva etape eram la retrogradare, acum toată lumea vorbește de Europa. Eu spun să fim calmi, mai e mult pînă departe"
Leo Grozavu, antrenor FC Botoșani

botosani craiova 2 0

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
novamaxima
novamaxima  •  03 Mai 2015, 09:20

Cum poti spune despre craiolguța că e Stiința?! Pe ăștia toată lumea îi știe drept cswc și doar UEFA a avut decența să îi trimită unde la e locul! Afară din fotbal cu infecțiile pesediste

Vezi toate comentariile (1)
Comentează