FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA

VIDEO Momente șocante la Chiajna! Un fotbalist s-a ciocnit de un adversar de la FCSB II și a rămas lat pe gazon: "Aveam puls 286! M-au luat cu o prelată, n-aveau nici doctor"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 august 2017 17:26

Echipa a doua a celor de la Concordia Chiajna a disputat o partidă amicală cu FCSB II, iar meciul se putea transforma într-un adevărat coșmar.

În prima repriză, mijlocașul Chiajnei, Codruț Anghel, s-a ciocnit cu un adversar și a rămas întins pe gazon. Adversarul a vrut să-l ridice de pe gazon, dar jucătorul Chiajnei nu dădea semne de revenire. În momentul în care arbitrul s-a apropiat, a făcut imediat semn medicilor să intre pe teren.

După câteva momente în care a primit îngrijiri pe gazon, jucătorul a fost urcat în ambulanță. Scenele au fost povestite cu groază chiar de fotbalistul Chiajnei.

"Jucătorul Stelei face o preluare destul de largă, cu un om în spate, și apoi mă duc eu în dublaj. În momentul acela mă lovește cu cotul undeva în zona cervicală, în partea dreaptă, apoi mă lovesc cu capul și de gazon, pe aceeași parte. 

Auzeam ce se întâmplă în jurul meu, dar nu puteam să mă mai mişc sau să respir normal. Mi s-a spus că la un moment dat aveam puls 286. Salvarea nu putea să plece cu mine pentru că nu mergea targa, m-au luat cu o prelată, simţeam cum sunt mutat dintr-o parte în alta. N-aveau nici doctor!”, a zis fotbalistul pentru ilfovsport.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
812031735500378
Ddanny Ddanny  •  30 August 2017, 22:07

cu asemenea doctori te duci garantat ....AIA doar se uita la el si dadea cu apa ...fantastic

steaua_nr_1
steaua_nr_1  •  30 August 2017, 19:37

286?? hmmm. ma intreb ce "destept" a putut spune asta. pulsul maxim la oameni este 220.

gametable08
gametable08  •  30 August 2017, 18:01

Slabi pregatiti am impresia ca ambulantele astea puse sunt mai mult de design.pai ma uitam ce ingrijiri medicale acorda in campionatele din Italia Spania,si ramai cu gura cascata ,aici ramai uimit de uimire la slaba pregatire cat si lipsa dotarilor medicale,raman la parerea ca EKENG a murit cu zile.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează