FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - VOLUNTARI 2-1

VIDEO No country for an old man » Dinu Todoran a fost cel mai bun de pe teren pentru Voluntari, însă punctele au mers la Pandurii, 1-2

Articol de - Publicat luni, 02 noiembrie 2015 00:00

Un jucător din altă epocă fotbalistică mai pîlpîie cît să sperie o formație de podium. Dinu Todoran era un fotbalist în vîrstă și în 2009, cînd a cîștigat titlul cu Unirea Urziceni.

Între timp a ajuns la 37 de ani, ceea ce nu constituie un motiv suficient de liniște pentru adversarii mai tineri și cu pretenții mai mari.

Click aici pentru VIDEO!

Surpriza campionatului, Pandurii, a avut, la rîndul ei, parte de neprevăzut la întîlnirea cu Todoran. Mijlocașul a șutat în bară la prima fază importantă a partidei, apoi a marcat cu o lovitură de cap, pe urmă a mai ratat o ocazie. Recital al unui tip grizonat, care numără ultimele meciuri ale carierei pornite în Liga 1 în urmă cu 18 ani!

Trupa lui Mulțescu nu a știut să profite de sclipirile lui Todoran. Răduț, cel mai în formă fotbalist din campionat, a egalat la unu. Apoi golgeterul Hora a balansat punctele în direcția așteptată, la o gafă a goalkeeperului Botaș. Portarul a scos slab un șut al lui Momcilovici și Hora a speculat. Un meci memorabil doar pentru Dinu Todoran.

N-au văzut ofsaidurile!

Voluntari a avut ocazia să facă 2-1 în minutul 54, într-o fază primită cadou de la asistentul Bogdan Velicu. Bălan a primit mingea în ofsaid evident, dar arbitrul i-a permis să continue faza. Atacantul ilfovenilor a fost singur cu Mingote, a avut timp să-și așeze mingea și totuși a trimis pe lîngă poartă. Răduț l-a certat pe asistent și a primit "galben" pentru proteste. Celălalt "tușier", Avram, l-a lăsat pe Todoran să continue o acțiune din ofsaid în minutul 4, încheiată cu bară.

5 ani trecuseră de la precedentul gol al lui Todoran în Liga 1. Pe 13 noiembrie 2010 a marcat pentru Urziceni într-o remiză cu Timișoara, 1-1. Dinu are 43 de reușite în prima ligă

"Voluntari putea face 0-2, pentru că a avut ocazia să marcheze și a doua oară. Trebuie să înțelegem că nu e suficient să apărem pe teren ca să bifăm punctele! Treptat, ne-am revenit și am controlat jocul!"
Edward Iordănescu, antrenor Pandurii

clipboard01

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
dora
dora  •  02 Noiembrie 2015, 10:26

Gorjenii nu au facut un joc chiar asa de rau cum o arata notele. Sapunaru notat cu 7 in mecul de Cupă în care echipa sa a luat 3 goluri a primit doar 5 după un meci în care echipa sa a luat un singur gol și în care a avut o evoluție la fel de bună ca cea din Cupă.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează