FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAȘI

VIDEO Noi sancțiuni în cazul antrenorului bătăuș: ”Jucătorii vor fi și ei pedepsiți!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 noiembrie 2015 18:10

Florin Prunea, președintele celor de la CSMS Iași, a vorbit despre incidentul de sîmbătă, cînd unul dintre juniorii echipei a fost bătut în timpul meciului de antrenorul Liviu Petrache.

”Chiar dacă nu își dădea demisia, l-am fi demis imediat. Observatorul își notase și el incidentul. Nu mi se pare în regulă ce s-a întîmplat. Antrenorul a plătit cu demisia, dar vom lua măsuri și în cazul jucătorilor. Nu e în regulă să plece de capul lor la McDonald's la 1 noaptea. Cine răspundea dacă li se întîmpla ceva?”, a spus Florin Prunea la DolceSport.

Antrenorul l-ar fi bătut pe Codrin Tirișcă, după ce jucătorii au părăsit pensiunea din Otopeni, unde echipa era cazată, pentru a merge să mănînce la McDonald's. (Mai multe amănunte)

 

Incident șocant în Liga Elitelor U17: ”Te mutilez!” :O :O :OUn antrenor român și-a bătut jucătorul în timpul unui meci de campionat: http://bit.ly/1MATjiV

Posted by Gazeta Sporturilor on 1 Noiembrie 2015

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
ralffy_mr
ralffy_mr  •  06 Noiembrie 2015, 22:59

auzi ma..dar pentru ca ati lasat copii flamanzi..pe cine sanctionati?? Ce responsabili sunteti voi la iasi..daca nici mancare la copii nu sunteti in stare sa asigurati??

kingme
kingme  •  06 Noiembrie 2015, 20:15

Antrenor de Romania

daweroirl
daweroirl  •  06 Noiembrie 2015, 20:01
Postat de ortega pe 06 Noiembrie 2015, 19:36

Eu dacă eram părintele copilului ăluia bătut cred că-l mâncam de viu pe *** ăla de așa-zis antrenor ...

saracu ,se muta din oras *** ,se muta de buna voie!:))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează