FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA CAMPIOANĂ

VIDEO Noua compoziție chimică a titlului Stelei: 50% șansă, 50% merit! » Oțelul a făcut echipa din Ghencea campioană

Steaua e pentru a treia oară consecutiv campioană. +3   FOTO
Steaua e pentru a treia oară consecutiv campioană.

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 mai 2015 00:00

O etapă nebună a încheiat un campionat care a oscilat între Steaua și ASA.

În statistică va rămîne doar: Steaua campioană. Dar, dincolo de meritele cîștigătorilor, memoria colectivă a fotbalului nostru va reține și strădania frumoasă și aproape eroică a lui ASA, cea care a intrat ca nou promovată și a fost la cîteva minute de titlu!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului Steaua - CSMS 0-0

Și se va păstra, peste timp, și ideea că niște echipe fără miză, precum Oțelul Galați, Iașiul și Astra, și-au apărat corect șansele, lăsînd ca titlul să meargă acolo unde a decis jocul de fotbal.

Varela stă o lună

Steaua va juca finala Cupei României fără Fernando Varela. Internaționalul din Insulele Capului Verde s-a accidentat la mușchii aductori și va fi operat. Perioada necesară pentru recuperare: o lună! O veste cu adevărat proastă pentru Steaua, întrucît Varela va rata astfel aproape toată pregătirea din vară, implicit și startul sezonului următor.

Prunea a înjurat Steaua

Preşedintele celor de la CSMS Iaşi a fost extrem de nervos la finalul partidei văzînd că steliştii celebrează titlul împreună cu majoritatea suporterilor prezenţi în tribune. El a fost surprins de camerele DigiSport strigînd obscenităţi la adresa Stelei, după care a susţinut că "în campionatul viitor, la meciul cu Steaua preţul biletelor va fi de 10 milioane de lei, să vedem dacă steliştii ăştia îşi mai permit să vină ei pe stadion".

Party anti-N'Doye

ASA nu e o rivală tradițională a Stelei, dar roș-albaștrii și-au găsit un inamic de la Tîrgu-Mureș: pe Ousmane N'Doye. Senegalezul care declarase "nu mă bate Steaua niciodată, joc și neantrenat cînd o întîlnesc și tot nu pierd!" a devenit ținta ironiilor.

Rusescu și-a scris pe bluza de sub tricoul de joc "Avioane de hîrtie", melodia favorită a africanului în vîrstă de 37 de ani. Raul și-a folosit casca de protecție pe post de căști asemănătoare celor cu care apare de obicei Ousmane. Iar Varela l-a imitat în vestiar cu gulerul tricoului ridicat peste cap, pe șapcă, așa cum N'Doye poartă gluga hanoracului.

"A fost dramatic, dar acum, dacă tot am cîştigat titlul, pot să spun că e mult mai frumos că l-am luat într-un asemenea mod, sentimentul e mai plăcut"
George Ţucudean

"Tamaş, Ţucudean sînt la primul lor titlu. Toţi dinamoviştii ăştia au trebuit să vină la Steaua ca să se aleagă cu primul lor titlu din carieră. Te amuză situaţia asta, nu?!"
Basarab Panduru

"Acum pot să-i transmit şi eu ceva lui Stăncioiu, care ne promitea că va juca în Liga Campionilor pe Arena Naţională ca să avem la ce ne uita. Îi spun să stea cu ochii pe televizor ca să urmărească jocurile Stelei din Champions!" ;)
Fernando Varela

"Am demonstrat că sîntem o forță. Vrem tripla la sfîrșitul acestui sezon infernal, trebuie să cîștigăm și Cupa României!"
Alexandru Chipciu

"Probabil e ultimul meu titlu cîștigat cu Steaua, pentru că îmi expiră contractul. Sentimentul e cu atît mai tare acum"
Iasmin Latovlevici

"Le mulțumesc colegilor pentru un vis devenit realitate! N-am jucat, am luat cartonaș roșu deși eram pe bancă, dar rămîn fericit. Am două titluri de campion al României, cu Steaua și cu Unirea, fantastic!"
Giedrius Arlauskis

csms iasi steaua 0 0

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (52)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  29 Mai 2015, 21:47
Postat de nea_vanea.60 pe 29 Mai 2015, 20:36

daca-l scriai corect, noi citeam: fcsb

hai mai *** asppwpq

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  29 Mai 2015, 20:36
Postat de ares123 pe 29 Mai 2015, 18:56

Sa inteleg ca jumatate din cele 71 de puncte e meritul Otelului...? ziaristi de can-can....am scris can-can pentru ca daca scriam cuvantul corect era inlocuit cu stelute...

daca-l scriai corect, noi citeam: fcsb

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  29 Mai 2015, 20:35
Postat de stelian6 pe 29 Mai 2015, 16:27

Prietenas, in ce lume traiesti ? Ce fotbal a jucat Steaua anul asta ? Sau tu vezi meciurile de acum 15 ani, in reluare ?

bravo, stelian

Vezi toate comentariile (52)
Comentează