FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - U CRAIOVA 0-0

VIDEO O dădură în bară! Zlatinski a irosit un penalty în meciul cu Viitorul, iar U Craiova ratează șansa de a urca pe locul 2

FOTO: Mediafax
FOTO: Mediafax

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 martie 2018 16:57

Viitorul și U Craiova au încheiat la egalitate primul meci din etapa a doua a play-off-ului, 0-0. Oltenii puteau pleca cu toate punctele de la Ovidiu, dar Zlatinski a irosit un penalty în minutul 58. 

Primele 30 minute au fost anoste, fără vreo ocazie notabilă de gol. Prima șansă a apărut abia în minutul 30, când lovitura de cap a lui Ianis Hagi a fost prinsă cu siguranță de Mitrovici.

Jucătorii lui Hagi s-au apărat foarte bine în prima repriză, anihilând cu succes tridentul Burlacu - Băluță - Mitriță. Ultimul ar fi putut fi eliminat după ce în minutul 38 a simulat în careul advers la o fază de atac, deși avea deja "galben". Arbitrul Horațiu Feșnic a lăsat însă jocul să continue.

Oltenii au încercat să fie mai incisivi în repriza secundă și au obținut un penalty în minutul 57, în urma duelului dintre Țîru și Mitriță. A executat bulgarul Zlatinski, care a lovit însă bara!

6 penalty-uri
au ratat oltenii în ultimele două sezoane

Ianis Hagi a avut două ocazii pentru Viitorul în minutele 73 și 75. Mai întâi, a șutat puțin peste din lovitură liberă, iar la două minute distanță Mitrovici a reținut cu siguranță șutul lui Ianis de la 20 de metri.

Finalul a fost animat doar de eliminarea lui Ionuț Vînă din minutul 82, care a primit al doilea galben după o intrare dură la Răzvan Popa.

S-a terminat 0-0, iar U Craiova rateză oportunitatea de a trece peste FCSB în clasament. Oltenii sunt pe 3, cu 30 de puncte, și așteaptă un egal la derby-ul dintre CFR și FCSB pentru a rămâne în lupta la titlu.

Viitorul e pe 4, cu 23 de puncte, iar obiectivul dorit de Hagi, locul 3, pare foarte greu de atins.

Viitorul - U Craiova 0-0
TEXT / VIDEO
*Zlatinski a irosit un penalty pentru U Craiova în minutul 58
**Ionuț Vînă a fost eliminat în minutul 82 după ce a încasat al doilea "galben"

Echipele de start:

Viitorul: Cojocaru - M. Lima, Țîru, de Nooijer, Cr. Ganea  - Cicâldău, Mladen, Vînă - Chițu, Gavra, I. Hagi
Rezerve:
Buzbuchi, V. Ghiță, Mățan, Ciobanu, Hodor, Drăguș, T. Băluță
Antrenor:
Gheorghe Hagi

U Craiova: Mitrovici - Popov, Kelici, Briceag - Martici, Zlatinski, Mateiu, Bancu - Burlacu, Băluță, Mitriță
Rezerve:
Calancea, Dimitrov, Andre Santos, Glavina, Gustavo, R. Popa, Screciu
Antrenor:
Devis Mangia

 
 

Arbitru: Horațiu Feșnic
A1: Valentin Avram
A2: Adrian Ghinguleac

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (87)
prazburg1948
prazburg1948  •  18 Martie 2018, 22:08
Postat de andrei.f pe 17 Martie 2018, 12:29

Ăştia-s oltenii, mari luptători pentru titlu. Vai de capul lor !

In momentul asta, cfr conduce echipa ta de *** cu 1-0. Astia sunteti, iar terminati pe alt loc, nu 1 =)) cei mai prosti dintre pamanteni, la *** se gasesc, baga jiji bani ca prostu' si numai de la 2 in jos terminati in clasament! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

suporterucv
suporterucv  •  17 Martie 2018, 18:14
Postat de andrei.f pe 17 Martie 2018, 12:29

Ăştia-s oltenii, mari luptători pentru titlu. Vai de capul lor !

Vai de capul tau de ”inteligent”...nu stiu de unde ai scos-o pe asta...ca univ craiova si-a declarat drept obiectiv castigarea titlului !! In lupta pentru titlu mai mult presa a bagat-o si fraierii chiar au crezut . Stai linistit ca la Craiova se stie bine care este valoarea echipei si nu viseaza nimeni precum jiji la castigarea EL. Sigur, asta nu inseamna ca echipa nu trebuie sa joace cat mai bine cu orice adversar si sa incerce sa invinga. Si daca o fi sa fie ceva spectaculos la final....sa fie primit !

andrei.f
andrei.f  •  17 Martie 2018, 12:29

Ăştia-s oltenii, mari luptători pentru titlu. Vai de capul lor !

Vezi toate comentariile (87)
Comentează
Close