FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - VIITORUL 1-2

VIDEO O joacă de copii » Puștii lui Hagi au dus Viitorul pe locul 1, 2-1 cu Chiajna. Steaua pică pe 3

Articol de - Publicat marti, 13 decembrie 2016 00:00

Hagi a trimis pe teren o echipă având o medie de vârstă puțin peste 22 de ani care a câștigat cu emoții pe final și a dus Viitorul pe primul loc.

Despre Hagi s-au spus multe în ultima vreme, vrute și nevrute, însă acesta mereu a avut discursul clasic: chiar dacă s-a plâns sau lăudat, de cele mai multe ori a avut în schemă jucătorii tineri.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Aseară, față în față cu locul 1, "Regele" a trimis un "11" cu o medie de vârstă de 22,3 ani. 22,3 ani!!! Când pragmatismul trebuia să fie în fiecare mutare premergătoare meciului, Hagi a decis să dea drumul "elevilor" pe sinteticul din Chiajna dând viață unei scene ca în curtea școlii, în recreația mare. Mereu există un puști minune, la care "băieții" mai mari intră mai tare, dar la Viitorul sunt mai mulți.

Unul dintre ei, Benzar, a și demonstrat ce poate, dacă tricoul naționalei îmbrăcat des în ultima vreme nu era de ajuns. S-a aplecat pe minge, la o lovitură liberă, a lobat în forță zidul și a dus Viitorul până pe primul loc. Putem să-i spunem RB6, după modelul CR7.

Pauza a resetat echipele, iar Răducanu a avut o bară cu care a stins lumina pe arena din Chiajna. La propriu! La scurt timp după execuția tânărului atacant, un stâlp al instalației de nocturnă a cedat. Ritmul nu a mai fost atât de bun, Chițu a mai încercat cursele din prima repriză, însă nu cu același succes cu care i-a dat coșmaruri lui Bucurică.

Chițu a ieșit, a intrat Purece, un jucător ce nu mai avea nevoie de adaptare la suprafața de joc, acesta evoluând în trecut la Chiajna. A știut și echipa și a făcut 2-0, dar fără să se bucure.

Într-o perioadă în care Steaua dezamăgește și Gaz Metan surprinde, Viitorul s-a cuibărit cu naturalețe pe primul loc și are ocazia să ierneze în fotoliul de lider.

S-au rupt Koenders și Albu!

Chiajna are probeme mari în defensivă! Ultimii indisponibili au devenit Milano Koenders, 30 de ani, și Cristian Albu, 23 de ani, ambii ieșind accidentați de pe teren. Apărătorul olandez s-a "rupt" în urma unui duel cu Alex Nimely și a fost schimbat. Acesta a fost dus la ambulanță având glezna foarte umflată. Cel mai probabil, fundașul va lipsi două săptămâni de pe gazon.

"Simt frustrare, era mai echitabil un egal judecând după numărul ocaziilor. Oricum, Viitorul are calitate și îl are pe Hagi, e o echipă tare"
Cristian Bălgrădean, portar Chiajna

"Lucrăm mult cu mingea și se vede. Avem un cuplu de fundași centrali foarte bun, iar Benzar și Ganea sunt pe stilul nostru. Chițu arată bine de tot. Am muncit un an cu el și acum e bine, sper să fac la fel și cu Iancu"
Gheorghe Hagi, antrenor Viitorul

chiajna viitorul 1 2

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  13 Decembrie 2016, 09:55

Gica, recunosc ca ieri te-am acuzat ca nu vei castiga la Chiajna. Scuze si felicitari.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează