FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - VOLUNTARI 1-1

VIDEO Omul debuturilor » Vîlceanu a stricat planurile Petrolului cu o execuție de mare fotbalist

Articol de - Publicat luni, 20 iulie 2015 00:00

Vîlceanu a marcat sîmbătă la prima apariție în tricoul ilfovenilor. La fel se întîmplase și la Steaua

Puștiul 18 ani al Stelei a fost împrumutat în acest sezon sub comanda lui Bogdan Vintilă pentru a putea prinde experiență în Liga 1, iar acesta răsplătit rapid încrederea tehnicianului ilfovean. Robert Vîlceanu a deschis scorul pe "Ilie Oană" printr-un șut superb, din drop, în vinclul porții lui Pecanha.

Click aici pentru VIDEO!

Reușita a fost specială și pentru jucător, acesta izbutind să înscrie în prima partidă în care a fost trimis pe teren de Vintilă. Vîlceanu a reușit astfel performanța de a marca atît la debutul la Steaua, cît și în primul său meci pentru ilfoveni. În tricoul roș-albastru a transformat o lovitură liberă în disputa cu Gaz Metan, cîștigată cu 3-0 pe 15 martie 2014!

Robert este un produs al clubului din Ghencea, însă după debutul fulminant n-a confirmat pe deplin.

"Sincer, nu mă așteptam să marchez din prima. Mă simt bine la Voluntari și sper să joc cît mai mult. Aici nu e nici un fel de presiune, iar colegii sînt alături de mine și mă încurajează mereu"
Robert Vîlceanu, mijlocaș FC Voluntari

18 partidea disputat Vîlceanu pînă acum în Liga 1, marcînd de două ori

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
76dani
76dani  •  20 Iulie 2015, 09:42

Superb gol, executie de meserias!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează