FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - CFR

VIDEO Pacea de la Severin » Pandurii şi CFR şi-au împărţit punctele după un meci cu două goluri şi două bare

Momcilovici a marcat ieri al 9-lea său gol în Liga 1
Momcilovici a marcat ieri al 9-lea său gol în Liga 1

Articol de - Publicat marti, 18 august 2015 00:00

Cu un Nistor excelent, gazdele au punctat prin Momcilovici, însă au fost egalate din curtea proprie după eroarea lui Şandru. Înainte, Roman ratase şansa uriaşă a unui 2-0.

Păcat de scaunele goale de la Severin! Aseară, Pandurii şi CFR s-au jucat de-a prinselea, cu ocazii la ambele părţi, eroi în alb şi negru, goluri, autogoluri şi fantezie.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Vrăjitorul bun, înţelept, cu banderolă pe braţ a fost Nistor. Centrare la golul de 1-0 al lui Momcilovici, ajutat de devierea lui Droppa. Apoi, o pasă perfectă pentru un Roman scăpat singur, care şi-a prelungit însă mult balonul la driblingul pe lîngă Marc şi a fost blocat de Tînc.

Trădaţi de Şandru

Pandurii au avut şi un cuplu nefericit. Roman n-a făcut 2-0 şi a fost, imediat, "dublat" de Şandru. Fundaşul, nesigur, părtaş la o bară semnată Beleck, a marcat în propria poartă cu un Lopez ameninţător în spate. Şi el, şi vîrful au fost schimbaţi la pauză, mai mult decît o dojană din partea lui Iordănescu junior.

Printre extreme s-a strecurat un ghinionist. Beleck. Care a mai lovit butul drept al porţii lui Mingote, după un reflex bun al portughezului.

S-a terminat 1-1, după ce Welington a înscris de două ori din ofsaid. Iar Pandurii a ratat şansa de a depăşi Steaua şi de a o trimite în play-out!

Anton merge la Ufa

Echipa din Rusia la care va merge Paul Anton este Ufa. Conform DigiSport, închizătorul dorit şi de Steaua în această vară va fi vîndut la echipa aflată pe locul 15 în Rusia. Suma de transfer, în jur de 300.000 euro. Fostul mijlocaş al Gloriei Bistriţa a fost menajat aseară. Înlocuitorul său, Droppa, a fost unul dintre cei mai buni oameni de pe teren, avînd un merit însemnat la golul Pandurilor.

CE A DECLARAT EDWARD IORDĂNESCU DUPĂ MECI:

  • "Mihai Roman n-a avut o evoluţie foarte bună pentru că a aflat de interesul unei echipe din străinătate. Probabil va pleca. E tînăr, nu a gestionat momentul"
  • "Nu îmi cade bine plecarea lui Anton, mai ales că pierdusem mulţi jucători în această vară. Va merge la o echipă nou-promovată din Rusia, e la o semnătură distanţă"
  • "Mirel Rădoi ar trebui susţinut. Steaua are mare nevoie de calificare, nu cred că ar putea digera ieşirea din cupele europene"

99 de jucătoristrăini au evoluat în acest sezon după ce Filippetto a intrat în repriza secundă pentru Pandurii

pandurii cfr 1 1

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
863294053756086
Roxi Baciu  •  18 August 2015, 16:17

Bine ca se mai joaca fotbal si la Severin,rusine autoritatilor locale si marilor oameni de afaceri

Vezi toate comentariile (1)
Comentează