FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - PANDURII 0-1

Ce spune Mircea Rednic despre jucătorii care îi vor lipsi cu Steaua și cu cine va ţine la derby-ul Dinamo - Rapid

Articol de GSP - Publicat luni, 06 aprilie 2015 22:50

Mircea Rednic a comentat eşecul cu Pandurii, scor 0-1, şi a vorbit şi despre cartonaşul galben luat de Teixeira, ceea ce înseamnă că mijlocaşul va rata etapa viitoare cînd "găzarii" vor juca împotriva Stelei. Ploieştenii au ajuns la a treia înfrîngere consecutivă pe teren propriu.

"Nu pot să le reproşez jucătorilor mei că n-au vrut să joace acest meci. Pe Astafei nu l-am înlocuit pentru că a jucat slab, ci pentru că luase cartonaş şi n-am vrut să risc să ia roşu şi să joc în 10 oameni. Am avut ocazii, ei doar s-au apărat şi la singura şansă au înscris. Îi felicit pentru că au fost pragmatici.

Teixeira putea să evite acest cartonaş, mai ales la experienţa lui. Am fi avut nevoie de el în echipă, dar sînt şi alţi jucători care îi pot lua locul. Aşa cum şi lipsa lui Geraldo va fi compensată de altcineva, Teixeira e un jucător foarte bun care a făcut multe lucruri pentru Petrolul. Eu încerc să-i fac pe jucători să înţeleagă că sînt profesionişti şi că trebuie să-şi continue contractul cu echipa pînă în vară.

În derby-ul dintre Dinamo şi Rapid voi ţine mai mult cu Dinamo, dar eu trebuie să fiu preocupat de ceea ce se întîmplă la echipa mea"

Mircea Rednic, la Look tv

 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
idu.stefan
idu.stefan  •  07 Aprilie 2015, 21:10

Va puteti depasi frica de esec, mergand cu incredere actionand ca si cum ar fi imposibil sa esuati. Cautam urgent colaboratori part-time care vor sa castige bani in timpul liber intr-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract cu comision, Pentru mai multe detalii, trimiteti mesajul ''PROIECT'' la adresa de email: [email protected]

cry_67
cry_67  •  07 Aprilie 2015, 19:30

RESPECT REDNIC !

bridge_too_far
bridge_too_far  •  07 Aprilie 2015, 19:03
Postat de satyricon pe 07 Aprilie 2015, 13:51

Tu esti real, existi si vorbesti in halul asta in realitate? Sau esti doar un personaj de desene animate?! Nimeni nu poate fi atat de agramat, de ilogic, de *** cum esti tu!

Raportati de cate ori are calu' si il baneaza . Click steguletul , ft usor . Si daca nu-l baneaza asa , se pote scrie un e-mai la redactie................

Vezi toate comentariile (19)
Comentează