FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - PETROLUL 0-0

VIDEO Portari de zile mari » Gaz Metan - Petrolul 0-0 a fost decis de evoluțiile celor doi goalkeeperi

Articol de - Publicat duminica, 19 aprilie 2015 00:00

Sub privirile lui Pustai, Pleșca a repetat minunea cu Mainz din 2011 și a apărat penalty-ul lui Vasilache, care putea decide meciul. Și Pecanha, celălalt goalkeeper-căpitan, a fost senzațional.

Ce meci a făcut, aseară, Răzvan Pleșca! Portarul care uimea, acum patru ani, în Europa League, împotriva nemților de la Mainz, a făcut show împotriva Petrolului.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Le-a respins, pe rînd, șansele lui Ipsa, Vasilache ori Tchite. Iar cel de-al doilea, după ce a trimis pe lîngă rămas singur cu goalkeeperul ardelenilor, nu l-a învins nici din penalty (67). Și totul sub privirile lui Cristian Pustai, antrenorul care, în 2011, stătea pe banca Gazului!

Nici Pecanha n-a fost mai prejos. A scos tot și, mai ales, a respins ocaziile grozave semnate de Llullaku și Bekoe în ultimul sfert de oră, cînd oaspeții erau căzuți după ratarea penalty-ului și cartonașul roșu primit de Kronaveter. Sloven eliminat la doar două minute după ce intrase în teren pentru un cot în figură.

S-a terminat 0-0, scor chinuitor pentru ambele echipe. Rezultat păstrat și salvat de cei doi portari, adevărați eroi pentru Gaz Metan și Petrolul.

gaz metan petrolul 0 0

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează