FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAȘI - CFR CLUJ 2-1

VIDEO Poză cu clasamentul » Nicolo Napoli a făcut din moldoveni liderii campionatului: 2-1 cu CFR

Golubovici a marcat 37 de goluri în cele 101 meciuri în Liga 1
Golubovici a marcat 37 de goluri în cele 101 meciuri în Liga 1

Articol de - Publicat sambata, 08 august 2015 00:00

Ieșenii au învins-o aseară pe CFR Cluj, au trăit cu emoții chiar și în superioritate numerică, dar s-au dus pînă pe locul 1.

Timp de jumătate de repriză, Moș Ene a mîngîiat genele jucătorilor și spectatorilor din Copou. Deșteptarea a venit brusc, neașteptat, după ce Mincă (20) l-a faultat pe Golubovici, aflat în poziție iminentă de gol, în careu.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Sîrbul a transformat penalty-ul, în minutul 24, iar gazdele, cu un om în plus, au preluat frîiele jocului. Golul de 2-0 marcat de Enescu a căzut firesc, astfel că moldovenii au intrat liniștiți la odihnă.

Liniștea a durat pînă în minutul 78, cînd Larie a înscris din penalty, după un penalty acordat de la margine, la semnalizarea asistentului Nicoară.

Drept urmare, ieșenii au trăit cu emoții pe final, cînd au regretat ratările lui Viveiros și Grigorie. În plus, Traian Marc a scos spectaculos după reluarea lui Golubovici.

Emoții menținute cu toate că ardelenii au jucat chiar în 9 oameni în ultimele cinci minute, Guima accidentîndu-se. Pînă la urmă, CSMS n-a ratat victoria, iar la Iași se vorbește din ce în ce mai insistent de play-off. Bonus: locul 1 ocupat de moldoveni în acest moment, după prima zi a rundei a 5-a!

Trei faze ciudate

Cătălin Popa a avut parte de un meci dificil, luînd niște decizii controversate:

  1. În minutul 2, Bole a pătruns în careu, a fost jenat din spate de către Larie, dar arbitrul i-a acordat ungurului cartonaș galben pentru simulare. Faza de 11m este interpretabilă, dar avertismentul clar nu se impunea.
  2. În minutul 20, Mincă a avut o intervenție dură asupra lui Golubovici, în careul ardelenilor. Atacantul sîrb a reușit să mai lovească mingea, care se îndrepta spre plasă, doar că Tînc a scos de pe linie. Arbitrul Cătălin Popa a intervenit și a dictat penalty, arătînd și cartonaș roșu pentru portarul clujenilor. Din nou, Popa a greșit în privința cartonașului, Mincă meritînd doar galben.
  3. În minutul 78, "centralul" a indicat penalty pentru oaspeți, după un duel între Mihalache și Guima, la semnalizarea asistentului Nicoară. Faultul pare ușor acordat, dar arbitrul are acoperire regulamentară.

200este numărul înfrîngerilor înregistrate de CFR Cluj în Liga 1

"Am sperat pînă la ultima fază, dar n-am reușit să smulgem măcar un egal. Nu comentez arbitrajul, dacă așa a gîndit arbitrul sau asistentul, asta e!"
Ionuț Larie, fundaș CFR Cluj

"Sînt mulțumit de cum a jucat echipa, deși puteam avea un avantaj mai clar și mai liniștitor. Sînt mulțumit și de numărul de puncte din clasament, sînt muncite foarte mult"
Nicolo Napoli, antrenor CSMS Iași

"Trebuie să o luăm iar de la început, să fim mai atenți. Mi-e greu să spun dacă trebuia eliminat Mincă"
Francisc Dican, antrenor CFR Cluj

"A fost penalty clar la Mincă, dar Cătălin Popa s-a înșelat, nu trebuia cartonaș roșu. La ultima fază, e discutabil".
Dan Lăzărescu, fostul arbitru internațional

csms iasi cfr 2 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
811089155639247
Warter Florin  •  08 August 2015, 16:39

Vom termina etapa asta pe primul loc !!

4patraulea
4patraulea  •  08 August 2015, 15:40
Postat de Danut Ognean pe 08 August 2015, 12:36

arbitrii au dus iasiul pe primul loc asta pina maine dupa masa dupa ce ASA-ul va zdrobi viitura marelui blatist hagi

jura-te, sa-ti coaca dramba ca arbitriii au ajutat iasu'? uita-te la meciuri fraiere, apoi comenteaza, din contra au fost dezavantajati, ca nu mai "sar la cap"

10204389902090161
Nicolae Cojocaru  •  08 August 2015, 13:03

Halal ziarist cel ce a făcut titlul, nu poate ieși din tipare învechite! Jucătorii echipei din Iași sunt la fel de moldoveni ca și Nicolo Napoli!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează