FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TG. MUREȘ - POLI IAȘI 0-3

VIDEO Primul ghiocel » Târșa a înscris golul de 3-0 al Iașiului și a devenit primul debutant U21 marcator în acest sezon

Articol de - Publicat sambata, 06 august 2016 00:00

Probabil că ASA-ul nu își propune prea multe în acest sezon, iar decizia ar fi perfect justificată având în vedere lotul.

Echipa este plină de puști ambițioși, dar necopți. Prăzi ușoare pentru vulpoii lui Napoli. Stăncioiu, Constantin, Dică, Zicu sau Ioniță n-au reușit să îi apere și până la pauză s-a făcut 3-0 pentru moldoveni. Dacă ne-am obișnuit cu Bole sau Cristea pe tabelă, Târșa a ridicat mâna din ultima bancă și a punctat și el.

Click aici pentru VIDEO!

Probabil că cei de la Iași au zâmbit discret cu colțul gurii, iar legea U21, sperietoarea Ligii 1, a devenit, instant, una bună.

Există vreo parte bună a situației de la ASA? Ironic, dar există. Nu trebuie să-și facă prea multe griji în privința jucătorilor U21.

Perspective însă nu prea există la echipă. Chiar dacă cei de la Iași au jucat entuziasmant, meciul cu ASA nu a fost unul serios, iar testele adevărate încep din etapa viitoare.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  06 August 2016, 11:06

Daca scriu ceva despre jucatorul Tiganasu o sa i cenzurati numele ?...proba de microfon ...Tiganasu,Tiganasu ...2-10 ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează