FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FC BOTOȘANI 1-0

VIDEO Profeți în țara lor » Larie a decis meciul cu Botoșani dintr-o execuție acrobatică, scor 1-0

Larie a fost eroul clujenilor
Larie a fost eroul clujenilor

Articol de - Publicat marti, 08 noiembrie 2016 00:00

Ionuț Larie a adus cele trei puncte după o execuție acrobatică și a păstrat invincibilitatea CFR-ului de pe teren propriu, din campionat, în acest sezon.

Meciul se anunța unul complet diferit față de ce se joacă la noi în campionat, fiindcă două echipe care iubesc acest sport urmau să practice jocul lor obișnuit. Dar se pare că plus cu plus a dat minus, cel puțin în prima repriză, când alunecările de  trei metri au înlocuit driblingurile pe metru pătrat.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

A fost ceva crunt și la limita regulamentului. De lăudat este modul în care Leo Grozavu abordează meciurile: chiar și în deplasare a decis să introducă 4 atacanți în teren! În 4-3-3, Fulop, golgeterul echipei, a fost cel mai retras om de atac!

A alergat ca un debutant gata să impresioneze și, dacă nu a ieșit din cauza unei accidentări la pauză, atunci a fost înlocuit din cauza epuizării. A acoperit tot terenul, însă moldovenii n-au găsit poarta lui Marc.

Singura fază notabilă a primei părți s-a consumat fix în primul minut, când Golofca a cerut penalty la o intervenție a lui Horj. Rădulescu a dat "galben" pentru simulare, însă între un penalty acordat și un avertisment pentru simulare, penalty-ul ar fi fost decizia mai OK.

Astafei ar fi putut pune paie pe foc printr-o acțiune în careu, însă Marc a fost la post, iar Camora s-a opus decisiv la încercarea lui Golofca de a face 1-0. Dimitrov a scos și el o minge de pe linia porții, la o lovitură de cap a lui Lopes punând semnul egal în dreptul marilor ocazii.

Evident, deznodământul putea veni doar dintr-o fază fixă, dar nu neapărat în felul în care s-a întâmplat! Larie, fundașul central, s-a  lăsat pe spate la un corner și a trimis superb în poartă cu o "foarfecă" de fundaș. CFR-ul continuă basmul echipei depunctate care își înfruntă destinul și urcă în clasament. Cu Larie în rolul "prințului".

"Decizia arbitrului a fost greșită în primul minut, ar fi trebuit să dea penalty pentru Botoșani la duelul dintre Horj și Golofca"
Dan Lăzărescu, expert Dolce

"Cei de la Botoșani au venit să facă anti-joc. Am câștigat multe dueluri și golul splendid al lui Larie ne-a adus cele trei puncte"
Laurențiu Rus, mijlocaș CFR Cluj

"Chiar dacă n-am făcut un meci bun, am luat punctele. Trebuie să dau o bere pentru acest gol, fiindcă n-am mai marcat de mult"
Ionuț Larie, fundaș CFR Cluj

cfr cluj botosani 1 0

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close