FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

VIDEO Rădoi a intrat la joc la ultimul antrenament » Și-a pus la pămînt un elev: "Trebuia să-ţi dea și ție botezul cineva!"

Articol de , - Publicat joi, 02 iulie 2015 15:42

Mirel Rădoi s-a retras și nu va mai juca pentru Steaua, dar face spectacol în cantonamentul din Austria. Antrenorul de 34 de ani intră la joc și se întrebuințează la maximum.

La finalul ședinței de pregătire, s-a jucat 3 la 3, Mirel a făcut echipă cu Tamaș și Tîrnovan. Rădoi i-a luat tare pe adversarii săi, a intrat prin alunecare, i-a contrat, de multe ori făcîndu-i să se resimtă. "Trebuia să-ţi dea și ție botezul cineva!", i-a strigat Rădoi lui Grădinaru, după ce l-a pus la pămînt cu un tackling în forță.

Oamenii din staff au glumit de pe margine: "Uită-te la ei, nici unul nu are curaj să te deposedeze!". La un moment dat, Enceanu a încercat să trimită mingea printre picioarele tehnicianului, n-a reușit, dar a stîrnit hohote de rîs pe marginea terenului: "Asta a fost urîtă, ai grijă!".

Dică e "Decan"

Secundul Nicolae Dică a jucat și el, dar în altă echipă, alături de Muniru și de Tănase. La un moment dat, acesta a fost certat de antrenor: "Se vede că ai fost vîrf, ești prea egoist!". Dică s-a mișcat însă foarte bine, reușind cele mai specatculoase goluri. Sulley Muniru l-a și botezat: "Bravo, Decane!". Toți ceilalți steliști îl strigă "Dicane".

Tamaș și dinții lui Tănase

O altă fază haioasă s-a petrecut între Tamaș și Cristi Tănase, la exercițiile de unu contra unu. Fundașul central l-a lovit involuntar pe "Dodel" cu mîna peste gură, iar colegii au glumit pe seama incidentului: "Gabi, ai grijă! Dinții lui Tase sînt prețioși, nu ai vrea să-i strici și să-i plătești lucrarea". În urmă cu doi ani, mijlocașul Stelei a plătit 10.000 de euro pentru a-și reface dantura.

 

VIDEO GSPImagini spectaculoase de la antrenamentul Stelei: Dodel l-a pus în fund pe Tamaș

Posted by Gazeta Sporturilor on 1 Iulie 2015

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
bakunin
bakunin  •  03 Iulie 2015, 00:04
Postat de ortega pe 02 Iulie 2015, 19:01

Eium besecefe era mai nimerit , cred ! Oricum , like !

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bakunin
bakunin  •  03 Iulie 2015, 00:03
Postat de disclosure pe 02 Iulie 2015, 19:04

Trompetă lui neghiniță e prezenta. Eium bianco , ***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

disclosure
disclosure  •  02 Iulie 2015, 19:04

Trompetă lui neghiniță e prezenta. Eium bianco , ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează