FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Reacție șocantă a lui Mihai Dina în timpul conferinței lui Ionuț Negoiță: „Fiecare jucător are familie, are rate, dobitocule”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 octombrie 2019 12:30

Mihai Dina (34 de ani), fostul jucător al Universității Craiova, în prezent la Atletic Bradu în Liga 3, a avut o reacție șocantă în timpul conferinței de presă de la Dinamo, susținută ieri de Ionuț Negoiță. 

Atacantul a urmărit conferința lui Negoiță în direct pe pagina de Facebook a Gazetei Sporturilor. Dina l-a contrat serios pe Negoiță prin două comentarii.

„Fiecare jucător are familie, are rate, probleme, dobitocule”, a scris Mihai Dina.  

Fotbalistul a intrat apoi într-o discuție cu o altă persoană și a mai scris un comentariu: „Omul crede că băncile și restul cheltuielilor așteaptă luni de zile să plătească el. Asta e România din păcate, e «normal» să ai restanțe câteva luni. Cred că normal e să ai un buget pentru un an într-un cont doar pentru salarii. Dar așa nu mai pot fura. Ăsta e adevărul din fotbal”.

VIDEO Reacție șocantă a lui Mihai Dina în timpul conferinței lui Ionuț Negoiță: „Fiecare jucător are familie, are rate, dobitocule”

Mihai Dina a jucat de-a lungul carierei pentru Extensiv Craiova, FC Caracal, Universitatea Craiova, Mioveni, Petrolul Ploiești, Gyor, Poli Timișoara, Aris Limassol, Concordia Chiajna, Râmnicu Vâlcea, Metalul Reșița, Othellos Athienou, FC U Craiova și Atletic Bradu.

VIDEO // Întreaga conferință de presă a lui Ionuț Negoiță

Vezi și:

DINAMO // VIDEO Ionuț Negoiță a dat cărțile pe față într-o conferință incendiară: „Vând 51% din Dinamo pentru UN LEU” + Statul poate lua baza Săftica!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (16)
154205515804133
Ion Ticlete  •  31 Octombrie 2019, 04:47

Este usor de vorbit dar Negoita a ținut clubul în viață fiindcă dacă nu era el Dinamo nu mai exista. Omul poate plăti maine toți banii la zi și poimâine poate spune Pe și dinamo dispare dar omul nu vrea asta . Acum logic cine da bani aiurea ani de zile fără să primești nimic în schimb? Păcat fiindcă Dinamo este pe drumul bun dar acum să vedem noi câți dintre suporteri vin în ajutor? La la meciuri se huiduie se înjură se strigă să plece Negoita, uite ca pleacă acum este acum. Domne dacă ești suporter cu adevărat fi alături mereu și la bine si la greu.Echipa poate fi tinuta de suporteri care vor că Dinamo să mai existe. Fiecare suporter unde sar afla să plătească lunar 50 de lei si daca Dinamo are suporteri Adevărați se va vedea .În toata țara asta sunt câteva zeci de mii așa că problema poate fii rezolvată și atunci pot înjură pot huidui cat vor dar atata timp cat ei nu contribuie cu nimic si înjură pe banii altora nu au niciun drept. Care mai ai ceva ceva în sânge pt Dinamo hai sa ne întâlnim sa să rezolvăm problema fiindcă situația este gravă.cand

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  30 Octombrie 2019, 16:28
Postat de cpt.ahab pe 30 Octombrie 2019, 14:21

Dina nu are decât să-și facă firmă, să angajeze oameni și să le plătească salariile întotdeauna la timp. Așa. să vadă un pic cum e! Că-n treaba altora românul e cel mai mare specialist. Și încă o chestie: nu-i de vină angajatorul de faptul că tu îți iei mașină de 75.000 de euro, dar ai salariu 3.000 și-ți faci credit pe care nu-l poți plăti!

Du-te în pădurice, măi băiete! După felul în care gândești se vede cam cât înțelegi tu dintr-o economie de piață, sau din ceea ce înseamnă un contract! ***! Debitezi inepții pe bandă rulantă. Te acuză ăștia de port ilegal de creier.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ios_ge
ios_ge  •  30 Octombrie 2019, 15:52
Postat de cpt.ahab pe 30 Octombrie 2019, 15:22

Băi, deșteptule, n-ai înțeles ideea de bază: dacă n-ar fi antreprenorii, oamenii care au inițiativă și riscă, toată economia s-ar duce de râpă. Mentalitatea majorității românilor a rămas tot comunistă: m-ai angajat, ești obligat să mă plătești, indiferent de condiții. Ia să se mai pună angajații ăștia și în pielea unui angajator! Să investească, să-și găsească clienți buni platnici, să-și găsească furnizori buni, care să respecte termenele, să-și angajeze oameni care să-și facă treaba cu seriozitate. Să vadă cum e și după aia să vorbească! Ești nemulțumit de felul și de sumele cu care ești plătit? Fă-ți firmă, nene, pentru că ești deștept și pretențios! Și capabil din cale-afară! Nu ești în stare, taci naibii din gură și respectă antreprenoriatul, efortul și riscul altora, pentru că fără el ai fi cu burta goală! Dar când tu nu ești în stare să-ți gestionezi corect veniturile familiei (care e cea mai mică firmă), trăind pe datorie și întinzându-te mai mult decât te ține plapuma, fără nicio garanție, nu mai da lecții altora!

Nu te'ambala. In principiu ai dreptate dar nu in cazul de fata. Asta nu'i ceea ce zici tu, i'i doar un gainar.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează