FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - PETROLUL 1-0

VIDEO Ronaldo Marin » Ce execuţie! Răzvan Marin a decis meciul cu Petrolul printr-o reuşită impresionantă

Articol de - Publicat duminica, 27 septembrie 2015 00:00

Golul mijlocaşului din lovitură liberă a semănat cu finalizările patentate de CR7. Dincolo, Tamuz a ratat exasperant pentru "lupi"

Liga 1 era fără gol de 262 de minute cînd, de nicăieri, Răzvan Marin a găsit o execuţie de YouTube. A şutat superb dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri şi l-a învins pe nefericitul şi neinspiratul, în ultima vreme, Pecanha. Traiectoria balonului a fost minunată, mingea nu s-a rotit în aer, a aterizat la vinclu şi a trezit un meci mort, în stilul ultimelor din prima divizie.

Click aici pentru VIDEO!

Însă, la cealaltă poartă, Tamuz n-a repetat evoluţia din Cupă. A scăpat de două ori singur cu Rîmniceanu, însă mai întîi a tras pe lîngă, apoi portarul lui Hagi l-a stopat.

Şutul lui Marin putea fi "dublat" de o altă lovitură liberă bătută excelent, de data aceasta de Mitrea, însă mingea a bubuit în transversală. Apoi, Achim a ratat singur. Însă reuşita a fost suficientă pentru ca Viitorul să revină pe primul loc!

28 de jocuriîn Liga 1 are Răzvan Marin, care a reuşit 3 goluri şi 6 pase de gol

46 de străiniau jucat pentru Petrolul în L1 de la revenire după ce ieri a debutat şi Velasco

Varga trebuia eliminat

Petrolul putea rămîne în 10 jucători în debutul reprizei secunde, cînd Dacian Varga l-a faultat de "galben" pe Ianis Hagi. Deşi a acordat lovitură liberă, Istvan Kovacs nu l-a avertizat pe fostul jucător al Craiovei, ci pe căpitanul Viitorului. Pentru proteste! Varga a fost schimbat imediat de către Eusebiu Tudor.

caseta viitorul

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
costa86
costa86  •  27 Septembrie 2015, 15:10

D-le Coman vedeți ca la meci au fost 3000 de oameni

Vezi toate comentariile (1)
Comentează