FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - UTA 2-1

VIDEO Scandal după ACS Poli - UTA 2-1! Antrenorii Popa și Roșu, la un pas de bătaie: "Ce te rățoiești așa la mine?" / "4-5 vă dau la retur!"

Captură TV Dolce Sport
Captură TV Dolce Sport

Articol de GSP - Publicat luni, 12 iunie 2017 22:44

Finalul meciului dintre ACS Poli și UTA, terminat cu victoria gazdelor 2-1, a aprins spiritele la vestiare, iar Ionuț Popa și Laurențiu Roșu au fost la un pas de o încăierare.

VEZI VIDEO

"4-5 vă dau la retur!", a strigat Ionuț Popa în timpul interviului pe care Laurențiu Roșu îl dădea la TV Dolce Sport. Reacția acestuia l-a enervat pe tehnicianul celor de la UTA.

"Respectați-ne! Cine te crezi? Crezi că mi-e frică de tine? Uită-te la el ce face! Are un comportament de copil de grădiniță", a strigat Roșu.

Ionuț Popa a continuat să protesteze și i-a strigat lui Roșu: "Ce nu-ți convine?". Tehnicianul arădenilor a continuat seria atacurilor, la microfon: "Ce te rățoiești așa la mine?".

În toată această perioadă,  portarul Straton abia îl mai putea stăpâni pe Ionuț Popa, iar după finalul interviului dat de Roșu, portarul l-a oprit și pe acesta, care se îndrepta spre antrenorul lui ACS Poli.

"Acest arbitru ne-a făcut praf peste tot. Cel puțin 3-4 jucători de la UTA trebuiau eliminați. Nu știu de ce nu-l recuză conducerea noastră.

M-am împăcat cu Roșu, nu e nici o problemă.

Am ratat enorm, că suntem fraieri. O să vedeți câte le dăm la retur! Ei au ajuns o dată la poartă, ce dracu", a spus Ionuț Popa.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
balauru48
balauru48  •  13 Iunie 2017, 21:39

Prost individ e Popa ala. Comportament si caracter de divizia C. Hai UTA!!!

tihi
tihi  •  13 Iunie 2017, 12:47

Arbitrii decid pe teren si nu jocul !!! Oircum,Timisoara va ramane in prima liga,fiind echipa mai buna!! UTA sa mai invete in B un picut!!!!

drdr3
drdr3  •  13 Iunie 2017, 11:38

Popa a facut treaba buna la acs, dar aseara s a comportat ca ***... pacat de varsta pe care o are. Arbitrul a gresit in ambele parti ( avantaj pentru poli ca a dat gol din offside), in rest aia de la acs au ratat ca prostii. Popa sa se ia de echipa lui nu de arbitru sau de adversari. Inteleg sa mai faci o caterinca, o gluma, dar deja a intrecut masura. Prea se da cocos peste tot pana o sa ii dea ***, dar nu se va intampla ca lumea ii mai respecta varsta

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează