FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII TG. JIU

VIDEO Scandalul a fost reaprins! Jucătorul rupt de Gardoș i-a făcut praf pe șefi: „Nenorociți” » Oficialii ripostează la GSP Live: „Îi place șprițul fără apă”

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 septembrie 2019 14:15

Eugen Pârvulescu, fostul președinte de la Pandurii Tg. Jiu, a vorbit azi la GSP Live despre cazul accidentării lui Cosmin Băcilă din 2011, mijlocașul accidentat grav de Florin Gardoș într-un meci cu FCSB, câștigat de olteni cu 2-1. 

Atunci, Băcilă i-a acuzat pe oficialii gorjenilor că au vrut să îl dea afară pentru că era accidentat: 

„După accidentare, am dat doar de conducători nenorociţi care mi-au distrus cariera. Pârvulescu (n.r - Eugen Pârvulescu) este unul dintre ei, iar Daniel Stanciu îmi ascundea legitimaţia pe la Tg Mureş prin birouri ca să nu joc nici măcar pentru echipa a doua. Se tot ruga de mine să reziliez contractul”. 

Eugen Pârvulescu i-a răspuns jucătorului după 8 ani la GSP Live:

„Dacă eu nu l-am ajutat pe Băcilă... El era unul dintre jucătorii buni ai echipei. Am mers o săptămână cu acest jucător în spital. L-am dus la operație la București, am rămas acolo o săptămână. Am fost alături de el permanent. 

Lui îi expira contractul, dar i-am spus să stea liniștit că vom semna pe alți doi ani. Nu se punea problema să nu mai semnăm cu el. Avea 5.000 de euro contractul atunci. L-am trimis la recuperare și i-am mărit contractul cu 25%. 

A apărut apoi știrea că-l ia domnul Becali la Steaua, dacă noi nu îi mai prelungim contractul. Băcilă spunea într-un interviu că n-a mai ajuns la Steaua din cauza mea, că eu aș fi dorit să-l dau pe Pintilii acolo.  

Băcilă a rămas la club. Eu am fost alături de el și de familia lui. El spune că atunci când am fost la spital plângeam fals, că eram cu gândul la Pintilii. Am înțeles că lui Băcilă îi mai place și un șpriț fără apă, dar nu vreau să vorbesc mai multe despre ce informații am din Făgăraș. El nu poate să nege că am stat o săptămână cu el. Mă duceam și-mi cumpăram cămăși din București să stau cu el”, a explicat Pârvulescu la GSP Live.  

Citește și:

EXCLUSIV Dialog tulburător cu Băcilă, la mai bine de 4 ani de la accidentarea provocată de Gardoș: "I-ai făcut rău unui om şi chiar să nu te intereseze?!"

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1025196294175439
Stolojan Claudiu  •  28 Septembrie 2019, 00:28

Placut interviul, pare un om de bine acest domn Parvulescu. Poate in viitor mai revine la Pandurii, daca tot i-au placut oamenii de aici. Sanatate!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close