FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - ASTRA 1-1

VIDEO Seara golurilor de vis » În 10 mai bine de o repriză, Pandurii a fost egalată pe final de Astra, 1-1

Săpunaru a jucat fantastic și aseară
Săpunaru a jucat fantastic și aseară

Articol de - Publicat duminica, 20 decembrie 2015 00:00

O reuşită minunată a lui Săpunaru, "vinclu" din voleu, a fost dublată de punctul oaspetelui Boldrin. "Pandurul" Piţian a fost eliminat înainte de pauză, cînd gazdele erau pe val.

Săpunaru nu joacă fundaş dreapta, unde ne-ar trebui la "naţională", dar demonstrează că ar fi de folos şi în atac, acolo unde evolua la începuturile carierei!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Din noua sa poziţie, cea de închizător, a înscris un supergol aseară. A simţit o respingere greşită a lui Dandea şi a fixat balonul într-o praştie cu elastic întins la maximum. 1-0 în minutul 19, un rezultat ce avea să reziste pînă înspre final.

Chiar dacă colegul Piţian rata, imediat, din poziţie unu la unu cu portarul Lung. Lovitura sa de cap a fost însă respinsă de junior. Care a mai intervenit salutar şi în repriza a doua, la un şut al lui Ciucur.

Două "roşii" şi egalare

Însă tot Piţian şi-a lăsat echipa în zece chiar înainte de pauză, în minutul 43. Şi a trimis greutăţile în jumătatea Pandurilor.
Pînă spre final, degeaba. Astra, fără antrenor la meci, cu probleme mari la toate capitolele, s-a încurcat în pelerina de lider.

Iar Alibec, scăpat singur după o gafă a argentinianului Filippetto, ezitant etapă de etapă, n-a profitat şi a trimis pe lîngă. La fel, după el, Oros, însă dintr-o poziţie incomodă şi cu o lovitură de cap ce a şters bara.

Dar în scenă a intrat Boldrin. Invizibil pînă atunci, a mirosit un culoar de şut şi l-a uns cu o traiectorie superbă. 1-1!

Meciul, încheiat cu intrarea horror a lui Geraldo asupra lui Nicoară, s-a încheiat egal. Iar Viitorul, Dinamo şi Steaua jubilează.

"Acasă, cu Xanax" vs. handsfree

Ambii antrenori ai combatantelor de ieri nu s-au aflat pe băncile echipelor lor. Pe banca Astrei au fost secunzii Cristian Petre şi Bogdan Andone. "Marius este acasă, va urmări meciul la TV, cu Xanax lîngă el, bineînțeles", a punctat preşedintele giurgiuvenilor, Dani Coman, înainte de joc. Edward Iordănescu a luat loc în tribuna oficială a stadionului şi a comunicat prin handsfree cu antrenorul secund Ionuţ Stelescu.

Eliminat stupid, ofsaid înainte de gol

Momentul care a schimbat jocul s-a petrecut chiar înainte de pauză. Tînărul Piţian, titularizat în absenţa suspendatului Droppa şi accidentatului Mrzljak, a luat un al doilea galben stupid. Acesta a întîrziat executarea unei lovituri libere de către Constantin Budescu, plasîndu-se la doar cîţiva paşi în faţa fotbalistului Astrei. Înainte, la golul lui Săpunaru, Dandea a respins de lîngă Filippetto, aflat în ofsaid.

Ce a zis Şumudică după meci:

  • "Mi-aș fi dorit și eu să fiu la Severin. Azi mi-au luat cele două holtere care erau pe mine"
  • "Budescu are o ofertă bună din Qatar. El ar trebui să ia viza zilele astea și să meargă acolo"
  • "Credeți că dacă banii erau dați la zi se mai căsătorea De Amorim? El mi-a zis că a vorbit cu oamenii din conducere și că merge acasă să se căsătorească. I-am zis că-i fac referat să îl amendez. El mi-a zis că n-am din ce să îl amendez, nu a văzut bani de 3 luni și jumătate"
  • "Cred că mi-am încheiat misiunea la Astra. Nu mai pot să-i țin din vorbe. N-am mai vorbit cu patronul de o lună şi jumătate"

8 goluria marcat Săpunaru în Liga 1 în anul calendaristic 2015

pandurii astra 1 1 caseta

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează