FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - ASA 3-3

VIDEO Show dictat de haos » Partidă spectaculoasă și plină de erori între Pandurii și ASA, scor 3-3

Mureșan a pierdut multe dueluri la mijlocul terenului
Mureșan a pierdut multe dueluri la mijlocul terenului

Articol de - Publicat marti, 12 aprilie 2016 00:00

Cele două formații au încheiat la egalitate, 3-3, după o partidă spectaculoasă și plină de erori.

Furtuna violentă de cartonașe roșii din primul duel din play-off s-a transformat într-una de goluri! De doar zece minute au avut nevoie gorjenii ca să deschidă scorul: angajat perfect de Antal, Hora l-a învins pe Stăncioiu din interiorul careului.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

dezordine totală

Reușită care nu i-a amorțit deloc pe oaspeți. Brandan l-a lăsat singur cu portarul pe Voiculeț, după o pasă splendidă cu călcâiul, iar mijlocașul a egalat! Repetatele erori din apărarea ASA-ului anunțau încă o reușită pentru gazde.

Nici la o probă de "luft sincron" defensiva ardelenilor n-ar fi ieșit cu bine. Dacă Balaur a luftat impecabil, Matei - următorul la rând - a ratat un procedeu similar, reușind să atingă mingea exact cât să-i pună golul pe tavă lui Antal: 2-1!

Aproape au învins

Matei nu s-a mulțumit cu un singur favor pentru mijlocașul gorjenilor. După o tentativă penibilă a fundașului de a respinge mingea cu capul, Hora l-a servit pe Antal, care a bifat dubla (50). ASA n-a fost dărâmată nici acum!

Un sfert de oră mai târziu, Gorobsov a relansat partida după o lovitură liberă la care Stanca n-a avut reacție (65). Tot Gorobsov a centrat și la golul egalizator, semnat de Balaur cu zece minute înainte de final. Buș putea aduce victoria pentru oaspeți în ultimele minute, însă s-a împiedicat inexplicabil în momentul șutului. 

"Felul în care am gestionat ultima parte a partidei nu denotă inteligență și nici maturitate. Suntem o echipă mică, incompletă, departe de cum ne-au văzut specialiștii. Mă bucur pentru Antal, pentru că traversa o perioadă nefastă și avea nevoie de gol"
Edward Iordănescu, antrenor Pandurii

"Mi-am adus aminte de Dinamo - Foresta. Trebuia să ținem de minge. A fost greșeala noastră și ne cerem scuze față de toată lumea. Am fost penibili! Sunt șocat. Nu-mi dau seama ce s-a întâmplat"
Cristian Săpunaru, mijlocaș Pandurii

"Cu toate că echipa a avut dorință și că am egalat, nu m-a satisfăcut deloc jocul nostru. Prima repriză a fost extrem de slabă. Pandurii a jucat bine, însă noi am reacționat după fiecare gol"
George Ciorceri, antrenor ASA Tg. Mureș

pandurii asa 3 3

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează