FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - FC VOLUNTARI 2-2

VIDEO Show-ul apare în play-out! Botoșani și Voluntari au făcut un meci superb și s-au ales cu cîte un punct, scor 2-2

Faza la care Ngadeu l-a lovit pe Bălan, iar Bîrsan a scos faultul în afara careului // Foto: Captură TV
Faza la care Ngadeu l-a lovit pe Bălan, iar Bîrsan a scos faultul în afara careului // Foto: Captură TV

Articol de - Publicat marti, 24 noiembrie 2015 00:00

Cele două echipe au etalat un fotbal superb din care nu au lipsit golurile spectaculoase, paradele superbe și combinațiile încîntătoare.

Cine caută show în meciurile încrîncenate din fruntea clasamentului are șanse mari să greșească. O confruntare ce nu anunța mare lucru a născut un supermeci.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Portarul Litovka, cu cerneala încă proaspătă pe contract, a comis-o la prima sa intervenție: a ieșit pe lîngă minge, iar Hadnagy a făcut lejer 1-0.

În minutul 19, Bîrsan ar fi trebuit să acorde un penalty pentru oaspeți. "Centralul" bucureștean a dat fault la infracțiunea petrecută în careu, însă a indicat marginea suprafeței de pedeapsă, și nu 11 metri. Kone a venit apoi cu o execuție de pe altă planetă: micuțul african a dat cu răutate în balon de la 30 de metri și acesta s-a încăpățînat să nu se oprească pînă în plasă: 1-1!

Aportul lui Gigi Mulțescu este evident, echipa ilfoveană joacă superb, iar jucători ce nu spuneau mai nimic pînă acum par superfotbaliști sub comanda noului tehnician al Voluntarilor.

Dar după tiparul meciului cu CFR, oaspeții au fost egalați pe final, iar fără o "robinsonadă" a lui Litovka ar fi plecat acasă fără nici un punct.

Direct în primul "11"

Ilfovenii au reușit să îi aducă la echipă pe Hrvoje Spahija și Igor Litovka chiar înaintea meciului cu FC Botoșani. Primul este un fundaș central croat de 27 de ani adus din Slovenia, de la NK Olimpija, și a reușit să și marcheze. Litovka este un portar ucrainean de 27 de ani adus de la Olimpik Doneţk.

"Mă bucur că am reușit să marchez la debut, păcat că n-am cîștigat, am fi meritat din plin"
Hrvoje Spahija, fundaș FC Voluntari

"Ce pot să mai zic?! Am avut penalty, iar Bălan a luat nu știu cîte coate în cap în careul advers, fără ca adversarii să fie avertizați"
Gigi Mulțescu, antrenor FC Voluntari

"E bine că am reușit să revenim, dar am făcut foarte multe greșeli"
Cristian Pustai, antrenor FC Botoșani

botosani voluntari 2 2

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
lapusneanul
lapusneanul  •  24 Noiembrie 2015, 09:11

hahaha, iar se joaca femeia de serviciu pe calculator ???? baaaa, botosani a jucat cu voluntari, nu cu viitorul .....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează