FOTBAL  »  Superliga  »  REMEMBER

VIDEO Și noi avem execuții fabuloase! Cele mai tari foarfece din fotbalul românesc » Care e cel mai frumos gol?

foto: Cristi Preda
foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 aprilie 2018 11:31

Cristiano Ronaldo a uimit o lume întreagă cu reușita incredibilă din meciul cu Juventus de aseară, o foarfecă de la 11 metri care l-a lăsat fără replică pe marele Buffon.  Vezi AICI video

Și în fotbalul românesc au existat multe execuții de acest fel, Cursaru, Dănciulescu, Mansour, Florin Costea sau Chiricheș fiind protagoniști.

Cătălin Cursaru a început seria foarfecelor spectaculoase într-un meci cu Dinamo, scor 4-2, din sezonul 2001/2002. FCM Bacău a făcut meciul sezonului, iar golul spectaculos al atacantului moldovean a închis tabela. Bogdan Lobonț era portarul "câinilor" la acea vreme.


*golul lui Cursaru de la minutul 8:35

 Gueye Mansour, supranumit și "Omul Foarfecă", a reușit cea mai frumoasă execuție de acest fel în prelungirile unui meci cu FCSB din 2007, câștigat cu 2-0.

Și în derby-ul României dintre FCSB și Dinamo a existat un gol superb înscris de Ionel Dănciulescu. Dinamoviștii s-au impus în acel meci categoric, scor 4-2, sezon în care au câștigat și campionatul.

Într-un meci Craiova - Dinamo, Florin Costea l-a lăsat fără reacție pe același Bogdan Lobonț, oltenii reușind să se impună, scor 2-0.

Vlad Chiricheș, căpitanul echipei naționale, a marcat unul dintre cele mai frumoase goluri ale sezonului în Europa League când a marcat împotriva lui Molde, scor 2-0.


*golul lui Chiricheș de la minutul 3:19

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
fangigi
fangigi  •  04 Aprilie 2018, 22:23
Postat de lobbyone pe 04 Aprilie 2018, 11:44

Felicitari celui care a scris articolul pentru ca nu s-a lasat manipulat si a numit echipa fCSB (adevarata sa denumire , fc fcsb = fotbal club fcsb ) . Apropo , poate sa ne spuna vreun fcsbist ce inseamna fcsb ????????

fcFcsb=MIZERIA ROMANIEI+RUSINEA EUROPEI

florianveress
florianveress  •  04 Aprilie 2018, 13:25

Fanii fc fcsb sunt proştii satului. Cele mai mari scursuri ever...

834925603239526
Ioan Costin  •  04 Aprilie 2018, 12:54

Dar de asta ce spuneti...https://www.youtube.com/watch?v=AzuD5vlTjO8...:)...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează