FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CSU CRAIOVA 0-1

VIDEO Și regii plâng câteodată! Notele GSP după Viitorul - CSU Craiova 0-1

Mateiu (dreapta) a dat aseară primul gol al său în acest sezon
Mateiu (dreapta) a dat aseară primul gol al său în acest sezon

Articol de - Publicat vineri, 07 aprilie 2017 00:00

Viitorul a pierdut un meci pe care l-a dominat 90 de minute, crezând că echipa lui Mulțescu nu poate surprinde cu nimic după o înfrângere categorică în fața celor de la CFR.

"Regele" a făcut ieri 3 schimbări în echipa de start față de meciul cu Astra. Autorul golului din meciul împotriva giurgiuvenilor, Chițu, cel numit noua perlă a lui Hagi, Florinel Coman, și tânăra speranță de la Ovidiu, Vână, au fost trecuți pe bancă.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Țucudean, în schimb, și-a făcut debutul în tricoul constănțenilor într-un meci oficial, după 4 luni în care a stat fără echipă, ultima partidă în care atacantul a evoluat fiind în data de 10 decembrie 2016! După o asemenea pauză, nici măcar Gică Hagi nu îl poate readuce pe linia de plutire.

Să intre briliantul!

În ciuda absenților pe care Craiova i-a avut aseară, oltenii au început în forță, iar Screciu, mutat în centrul apărării, a șutat de la 11 metri, dar Râmniceanu i-a salvat pe dobrogeni încă din minutul 3!

Chiar dacă puștii lui Hagi au cerut penalty când mingea trimisă de Chițu l-a lovit în mână pe Bancu, Comănescu a lăsat jocul să continue, considerând poziția mâinii una firească.

Nemulțumit de randamentul, care randament?!, lui Țucudean, Hagi a decis să îl introducă în teren pe Coman (46), tânărul de 18 ani care în ultimele meciuri și-a condus colegii spre victorii cu Astra sau FCSB.

Nu se îngrașă porcul în Ajun

Prima repriză nu a fost spectaculoasă, dar nici a doua nu a impresionat, până ce Dimitrov i-a pasat cu pieptul lui Calancea, iar mingea era să treacă peste portarul oltenilor și să intre în poartă (71).

Cea mai periculoasă fază a partidei de la Ovidiu a fost semnată de constănțeni (80), prin Boli, care a primit o pasă de la Chițu, iar șutul fundașului, liber în careu, a reușit doar să șteargă bara!

După două victorii importante în campionat, împotriva celor de la FCSB și Astra, Viitorul nu a reușit să câștige al treilea meci consecutiv în play-off.

Constănțenii au devenit disperați în ultimele 20 de minute ale partidei, dar Craiova a fost cea care a înscris în prelungiri și a reușit prima victorie din play-off, lăsându-i pe puștii lui Hagi cu buza umflată.

"Nu știu cum a fost, o deviere, a dat Markovici rău în ea și m-am trezit cu mingea la picior. Nici la antrenamente nu dau așa ceva, cu exteriorul, colțul lung. Abia aștept să văd și eu reluarea, pentru că mă mir. Să dau eu așa frumos, cu exteriorul? Chiar e miraculos, am avut noroc!"
Alexandru Mateiu, mijlocaș CSU Craiova

viitorul csu 0 1

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează