FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI TIMIȘOARA - CHIAJNA 1-0

VIDEO Șoc: Flocea! Florin Marin a debutat cu o victorie la ACS Poli, 1-0 cu Chiajna

Dorin Goga a redevenit important la Timișoara, la a doua perioadă pe care o petrece pe Bega
Dorin Goga a redevenit important la Timișoara, la a doua perioadă pe care o petrece pe Bega

Articol de - Publicat duminica, 30 august 2015 00:00

Înlocuirea lui Dan Alexa cu Florin Marin a produs ”șocul” pe care îl urmăresc toate cluburile care își sacrifică antrenorii.

Timișoara a adunat 8 puncte cîtă vreme a jucat sub valoarea estimată a lotului. Ce va face cînd vestiarul vorbitor de română, germană și spaniolă va deveni îndeajuns de "sudat" încît jucătorii să se comporte într-adevăr ca o echipă? Cu nou-venitul Florin Marin pe banca lăsată liberă de Alexa, Poli a oferit o mostră despre posibilitățile reale ale unei nou-promovate care a achiziționat en-gros în vara asta.

VIDEO: Vezi AICI golurile meciului!

Poli contra Matache

Goga a marcat unicul gol al partidei după o oră de joc, însă rezultatul nu relevă diferența dintre gazde și oaspeți. Timișoara a bombardat poarta Chiajnei într-o primă repriză în care a ratat enorm. Goga, Elek, Hernandez, Luchin au irosit situații excelente. Obișnuit să bifezi etape fără victorie, e greu să redevii suficient de lucid ca să profiți de șansele de care beneficiezi. Banatul avea un singur succes din primele opt runde!

O echipă moale, Chiajna a contribuit cu jocul ei slab la demonstrația de la debut a lui Florin Marin. Portarul Florin Matache a rezistat singur în fața violeților. A păstrat diferența minimă de scor și imaginea decentă, după un eșec la limită în locul unei înfrîngeri usturătoare, cum a fost aproape să sufere Concordia.

Schimbați antrenorii!

Pe Bega, demisia lui Alexa și înlocuirea lui cu Florin Marin constituie o pledoarie pentru cluburile "însetate de sînge de antrenor". Patronii care schimbă cu plăcere tehnicienii primesc din Banat dovada că "șocul", mobilul tuturor modificărilor de pe toate băncile din lume, există! " Flocea" a avut doar cîteva zile cu Lllorente, cu Goga ori cu Elek, dar echipa a funcționat mai bine decît cu Alexa, antrenorul din ultimele 18 luni!

I-au încurcat și arbitrii

Timișoara a ratat enorm, dar a mai fost pedepsită și de o eroare a brigăzii de arbitri. Asistentul Nagy l-a oprit greșit pe Elek, care ar fi rămas singur cu Matache, într-o fază petrecută în prima repriză. Un alt jucător al gazdelor era afară din joc, dar Elek apăruse dintr-o poziție regulamentară.

"Nu pricep de ce echipa mea nu joacă la fel și acasă, și în deplasare. «Afară» ne prezentăm mult mai slab. Jucătorii sînt și obosiți, pe unii dintre ei i-am folosit nonstop, bine că vine pauza scurtă!"
Marius Baciu, antrenor Chiajna

"Am încercat să le dau încredere jucătorilor. Am ratat foarte mult din cauza crispării care apare după etape în care nu cîștigi. În perioada următoare, fotbaliștii se vor obișnui cu metodele mele"
Florin Marin, antrenor Poli

810 minuteare în acest sezon Dan Popescu. Fundașul stînga e singurul jucător al Timișoarei care a petrecut pe teren toate minutele de cînd a început campionatul

acs poli chiajna 1 0

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
815309251857881
Popa George  •  30 August 2015, 18:33

FLOCEA ESTI TU CEL CARE AI SCRISARTICOLUL?

p.rares
p.rares  •  30 August 2015, 18:18

Succes in continuare Poli si noului antrenor Florin Marin.Timisoara merita sa aiba echipa,campionatul nostru are nevoie de cluburi puternice.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează