FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

VIDEO Steaua transferă de la Lazio! Mutarea incredibilă care e aproape de realizare: "Italienii vor să-l dea"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 30 august 2016 18:45

Gigi Becali a făcut astăzi o serie de declarații în care a anunțat jucătorii cărora le-a făcut oferte după plecarea lui Nicolae Stanciu la Anderlecht pentru 9,5 milioane de euro.

Unul dintre fotbaliștii cu care Steaua e la un pas să se înțeleagă e atacantul (23 de ani) de la Lazio Roma.

"Lazio vrea să dea împrumut un jucător de 1.89 înălțime, e columbian. Brayan Perea se numește și e atacant. Noi vrem să-l luăm", a declarat Becali la Digisport.

Perea a ajuns la Lazio în sezonul 2013-2014 și a jucat în 24 de meciuri pentru formația italiană în Serie A, reușind un gol, împotriva Atalantei, în 2013. După aceea a fost împrumutat la Perugia și Troyes.

1.250.000 €e cota lui Perea, conform transfermarkt

Patronul Stelei a confirmat și faptul că Mihai Stoica și Laurențiu Reghecampf sunt în negocieri cu fundașul central grec Dimitris Chatziisaias (23 de ani) de la PAOK.

"Aducem și un fundaș central din Grecia. Nu mă întrebați de el pentru că MM și Reghe s-au ocupat de el. Eu zic de Moke că e mai bun decât toți mijlocașii noștri centrali", a adăugat Becali.

Gigi Becali spune că a făcut deja ofertele pentru Jakolis de la CFR Cluj și Moke de la Voluntari, însă jucătorul ardelenilor încă nu i-a oferit un răspuns.

Pe Moke l-am văzut de 3 ori. Nu prea vrea să vină pentru că avem 5 oameni acolo. Moke e pariul meu. Moke e mai bun ca cel mai bun din România. Eu voi cumpăra jucătorul, Reghe decide dacă-l bagă sau nu.

Ne-am înțeles cu CFR pentru Jakolis, dar el încă se gândește dacă vrea 10.000 de euro. Dacă va dori mai mult, atunci asta e. El va veni pentru postul de fundaș dreapta sau mijlocaș dreapta.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (44)
manutd.steaua
manutd.steaua  •  31 August 2016, 11:24
Postat de Dumitru Ciobanu pe 31 August 2016, 08:16

Domnilor oare la acest ziar este propietar Becali?aproape în totalitate este numai el si echipa lui,el ia dea moca si vinde,despre fotbal nimic.Din cite se stie Liga are 14 echipe,în rest de Becali acelea în ce presă se scrie și despre ele.

Si ce vrei sa se scrie de restul,daca nu fac nimic????iti spun eu,toate mor de foame,abia au bani sa se taraie prin liga 1 si sa manace un colt de paine,iar Steaua face transferuri,de care se scrie,foarte simplu!

manutd.steaua
manutd.steaua  •  31 August 2016, 11:23
Postat de Dumitru Ciobanu pe 31 August 2016, 08:16

Domnilor oare la acest ziar este propietar Becali?aproape în totalitate este numai el si echipa lui,el ia dea moca si vinde,despre fotbal nimic.Din cite se stie Liga are 14 echipe,în rest de Becali acelea în ce presă se scrie și despre ele.

Doar Steaua conteaza,nici acum n-ai inteles?

amicu
amicu  •  31 August 2016, 08:57

Daca va uitati numai dupa numele echipelor din Cv, nu si ce a facut jucatorul la acele echipe, imi imaginez cum ar suna un titlu marca gsp daca fcsb l-ar transfera pe Damiduta.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează