FOTBAL  »  Superliga  »  ACCIDENTARE

Probleme pentru Pustai: Borda va rata mai multe meciuri importante » Alți 5 jucători au probleme

Articol de - Publicat marti, 07 aprilie 2015 13:05

Rapid va juca miercuri un meci important, contra celor de la ASA Tg. Mureș, iar Cristi Pustai nu va putea conta pe unul dintre oamenii de bază.

Aritz Borda s-a accidentat în minutul 40 al meciului cu U Cluj, după ce a călcat strîmb și s-a lovit la glezna piciorului drept. Fundașul va lipsi două săptămîni. Acesta va rata meciurile cu ASA Tg.Mureș, Dinamo și Chiajna. 

"Sîntem într-o situaţie limită şi nu contează dacă joc eu sau un alt coleg. Orice lipsă trebuie să fie înlocuită atît de bine încît să nu se vadă dacă joacă un titular sau o rezervă. Pînă la urmă, pentru noi important e să adunăm cît mai multe puncte pentru a ne salva", a declarat Borda.

Cristi Pustai are mari probleme de lot. Pe lîngă Borda, alți 4 jucători sînt accidentați, iar Daniel Pancu este incert pentru meciul cu ASA.

"Săpunaru nu intră în calcul pentru meciul de mîine. Abia a început să facă alergări, iar miercuri va efectua un RMN.

Nicolae Vasile va reveni joi, iar Mădălin Martin va fi apt peste două săptămîni. Rui Miguel va face și el un RMN și vom vedea unde ne aflăm. După ce se va recupera, va mai dura ceva timp pînă se va pune pe picioare", a declarat Pustai la conferința de presă.

Meciul Rapid - ASA Tg. Mureș se va disputa joi, 8 aprilie, ora 21:30, în direct pe DigiSport 1, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

7
meciuri a jucat Borda în acest retur, fiind titular în toate partidele 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
mariuspuma2009
mariuspuma2009  •  07 Aprilie 2015, 15:27

sanse 0 pentru rapid gata sunt in B = Faliment

argus
argus  •  07 Aprilie 2015, 14:41

Sa fim seriosi! Sa transferam o optiune, motivate de angajamente financiare INAINTE DE A STII ca vom ajunge in aceasta faza a FED Cup, in zona nationalismului exacerbat, este nejustificat Dar, astia suntem, noi, balcanicii! Bouchard, chiar fara temei, nu a jucat in faza anterioara a copmtetitie, invovand oboseala(a optat pt prezenta la un turneu din Olanda la care

Vezi toate comentariile (2)
Comentează