FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

VIDEO Variantă-surpriză » Steaua vrea să aducă un atacant de la Olympiakos

Karamanos are 16 partide pentru
Karamanos are 16 partide pentru "naționala" U21 a Grecia, dar n-a marcat niciodată

Articol de - Publicat luni, 22 iunie 2015 00:00

Anastasios Karamanos, 24 de ani, e fost internațional de tineret și a jucat sub formă de împrumut la Atromitos. A marcat împotriva lui Oly și a lui PAOK, dar îi e imposibil să se impună la formația campioană.

Steaua are la dispoziție o soluție de genul Piovaccari. Adică încă un atacant ce poate fi luat împrumut pentru un an. Presa din Grecia scrie că roș-albaștrii s-au interesat de Anastasios Karamanos.

Fotbalistul e în proprietatea lui Olympiakos, cu care are contract pînă în iunie 2017. Campioana l-a luat în vara trecută de la Atromitos, dar l-a cedat imediat pentru un an aceleiași formații.

A marcat două goluri în sezonul regulat și încă unul în play-off. Victime, numai formații importante din campionat: Olympiakos, PAOK Salonic și Asteras. Atromitos a încheiat pe poziția a treia play-off-ul și a obținut calificarea în Europa League, o competiție în care Karamanos a mai jucat cu trupa din Atena și în anii trecuți.

Nu are loc la Olympiakos

Karamanos poate juca vîrf sau extremă. La Atromitos a fost utilizat mai des în lateral decît în postura de număr 9. La 1,85, statura l-ar recomanda mai degrabă pentru rolul de "target man" decît pentru extremă. Anastasios ar trebui să se întoarcă în vara asta la Olympiakos, cu care mai are contract încă doi ani. I-ar fi însă imposibil să cîștige un loc în echipa campioană a Greciei.

Roș-albii din Pireu au un buget mare, mult peste nivelul Stelei, și își propun calificarea în primăvara Champions League, cu un lot ce conține fotbaliști scumpi, internaționali atrași de faptul că elenii merg mereu în grupele Ligii Campionilor și plătesc la un nivel comparativ cu al formațiilor medii din Vestul Europei.

I-a încurcat Martinus

Steaua încă mai caută fotbaliști de atac în condițiile în care pregătește vînzarea lui Tănase. Roș-albaștrii sînt dispuși oficial să se despartă de decar, au renunțat la pretențiile din anii trecuți ca să-i facă pe plac lui Dodel, care ține morțiș să schimbe campionatul.

Martinus, de la Botoșani, ar fi trebuit să fie o soluție de înlocuire, doar că extrema din Curacao s-a supărat că i se fixa o clauză de reziliere prea mare și a refuzat să mai semneze. Chipciu ar fi o variantă pentru banda stîngă, unde evolua Tănase, doar că Alex preferă să apară în spatele vîrfului, nu în lateral.

Karamanos constituie o țintă accesibilă, disponibilă pentru un împrumut ieftin. Becali a testat și o opțiune scumpă pentru zona de atac, pe De Amorim. Visul s-a dus în momentul în care Astra l-a declarat imediat pe brazilian netransferabil în Ghencea.

74 de meciuriși 10 goluri are Karamanos la Atromitos. La Olympiakos, cu care a semnat în vara anului trecut, încă nu a debutat în competiții oficiale


Citește și:

Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Campionate
Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Superliga
Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Al Hilal câștigă Cupa Regelui! Cristiano Ronaldo a plâns în hohote după ce a rămas fără trofeu cu Al Nassr
Campionate
Al Hilal câștigă Cupa Regelui! Cristiano Ronaldo a plâns în hohote după ce a rămas fără trofeu cu Al Nassr

Imagini SCANDALOASE de la gala RXF, din Sala Polivalentă » Două femei lovite cu bestialitate de „Perversul” de pe Târgu Ocna, în cușcă! Reacția șocantă a organizatorilor: „Nu este nimic deplasat!”

De asta a fost mazilit?! Ce a putut să facă în vestiar jucătorul plecat de la Dinamo


Comentarii (20)
458679717614506
Serban Ionescu  •  22 Iunie 2015, 20:32

Aviona pe cerul patriei! Nimic mai mult!Marketig de doi lei!!

mariuss72
mariuss72  •  22 Iunie 2015, 11:45
Postat de chronic pe 22 Iunie 2015, 11:24

doamne ajuta!!!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

chronic
chronic  •  22 Iunie 2015, 11:24
Postat de inginerul_reloaded pe 22 Iunie 2015, 10:48

***

doamne ajuta!!!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează