FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - U CLUJ 0-1

VIDEO VESELovsky » Portarul slovac a fost din nou providențial, iar U Cluj s-a impus la limită cu Pandurii, 1-0

Bucurie mare printre clujeni: U a reintrat în jocul salvării
Bucurie mare printre clujeni: U a reintrat în jocul salvării

Articol de - Publicat marti, 21 aprilie 2015 00:00

Portarul slovac al ardelenilor a apărat penalty-ul care a menținut-o pe U în joc, iar reușita lui Viveiros a adus toate punctele pentru "șepcile roșii".

Situația la club nu putea fi mai proastă pentru momentul în care se află U Cluj. Datoriile față de jucători, amenințările cu evacuarea din apartamente și viitorul incert nu au putut bate plăcerea pentru fotbal a "șepcilor roșii".

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Întîlneau o echipă fără probleme prea mari înaintea meciului, însă caracteristica principală a gorjenilor în acest retur a fost inconstanța. Au surprins prin evoluții senzaționale, însă au avut și meciuri în care băieții lui Edward Iordănescu nu au arătat nimic. Clujenii sperau să-i prindă ieșiți din formă pe cei de la Pandurii. Și li s-a îndeplinit dorința.

În afara unui șut la colțul scurt al lui Nistor, scos senzațional de Veselovsky, și al unui penalty făcut de Bambara, executat de Mihai Roman și apărat de același Veselovsky, Anton și compania nu au arătat nimic.

Pornită de pe poziția echipei mai slab cotată, Universitatea a încercat să lovească pe contraatac. Și i-a ieșit. Calcan a scăpat în partea stîngă, a dat o pasă filtrantă către Morar, iar acesta a teleghidat mingea prin tot careul către glezna lui Viveiros, care n-a iertat.

Surpriza s-a produs: pentru Pandurii încep iar emoțiile, iar pentru Universitatea urmează finala de Cupă cu Steaua. La cum merge Steaua, ar putea fi o săptămînă pe cinste pentru "studenți".

S-a rupt iar!

Mihai Pintilii a suferit o nouă accidentare și a fost înlocuit în minutul 39 de brazilianul Elton da Silva. Fundașul de 30 de ani a resimțit dureri la coapsă și nu a mai putut continua partida. Internaționalul român a mai avut probleme și în meciul trecut, acesta fiind înlocuit din cauza unei accidentări la gleznă, în victoria cu 2-0 de la Galați, împotriva Oțelului.

"Veselovsky ne-a scos și de data asta. Ne menținem speranțele că ne putem salva. Am avut și puțină șansă, dar am stat foarte bine defensiv. Am cîștigat trei puncte de aur. Le meritam"
Adrian Falub, antrenor U Cluj

"Ne așteptam ca fotbaliştii de la U să se apere și să joace pe contraatac. Noi am tocat, am tocat, am tocat, dar nu am reușit să o băgăm în poartă. Dacă mai acceptăm să fragmentăm atît de mult jocul, fotbalul de la noi o să fie mediocru și submediocru"
Edward Iordănescu, antrenor Pandurii

"Am venit să luăm toate punctele și sîntem fericiți. Și noi am ratat penalty-uri, acum s-a întîmplat să rateze echipa contra căreia am jucat"
Raul Ciupe, fundaș U Cluj

pandurii u cluj 0 1

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
659879224156388
Raskolnikov Rodion Romanovici  •  21 Aprilie 2015, 14:20

Am vrut sa zic ca urmeaza *** *** de ls fcsebeu. Dar *** din redactia gsp , *** mi au cenzurat comentariul. *** fcsb home fc gazde

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

659879224156388
Raskolnikov Rodion Romanovici  •  21 Aprilie 2015, 11:12

Urmeaza *** de la fcsb. Dupa cfr rapid pandurii a venit randul celor de la fc home ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează