FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - STEAUA

Încă un motiv pentru care Astra o suspectează pe Viitorul? Echipa lui Hagi bate Steaua doar când are nevoie mare

Articol de GSP - Publicat joi, 17 martie 2016 09:34

Viitorul are o singură victorie în Liga 1 contra Stelei. În rest, nici măcar un egal: 8 înfrângeri de când a înființat Hagi clubul, dintre care 7 eșecuri la zero! Dar i-a bătut pe roș-albaștri exact când a avut mai mare nevoie de puncte.

În mai 2013, oamenii "Regelui" au învins în Ghencea cu 5-2 și s-au salvat de la retrogradare. Steaua a contribuit din plin la rezultatul de atunci.

Reghecampf, care era deja campion, trimisese în vacanță câțiva fotbaliști importanți și a alcătuit o formulă aproape exclusiv din rezerve.

Viitorul și Steaua s-au întâlnit de două ori și la finalul anului trecut, când campioana s-a impus în ambele dispute, atât din Cupă, cât și din campionat. 

Viitorul - Steaua este sâmbătă, de la 20:30, în direct la Digi, Dolce, Look și liveTEXT pe GSP.RO. 

Cum a reacționat Astra înaintea meciului? 

Este război la vârful campionatului înainte de duelul Viitorul - Steaua. Gică Hagi a anunţat că Florin Tănase nu va juca împotriva roş-albaştrilor, fiind accidentat. Şi De Lucas va lipsi. Răspunsul Astrei nu a întârziat să apară, oameni din club acuzând dur: "Au stelită cronică".

Vezi în Gazeta Sporturilor de astăzi de ce totul a devenit o obişnuinţă înainte de meciurile Viitorului cu Steaua şi cum se "accidentează" vedetele lui Hagi de fiecare dată. Articolul poate fi citit încă de la 1:00 şi pe platforma Gazeta Digitală.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (50)
tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  18 Martie 2016, 01:29
Postat de 7mai1986 pe 17 Martie 2016, 16:53

Singurele?!!!Dar de Chiajna-dinamo,meciul din campionat ce zici?!Aia de la chiajna parca aveau interdictie sa ajunga in careul lui dimamo. Stii ce as vrea ca la meciul Stelei cu Viitorul sa-si dea aia 2 autogoluri sa va vad ***?!

:) CE.. NU SI AU MAI DAT ? BAH SUNTETI DEZASTRU TOTAL..APROZARUL FICI SI PI.. MO PI DO..CUMPAR TOT-GATA ..NU MAI CERE NIMENI RETROGRADAREA... *** JIJIIIII

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

respect.pentru.sport
respect.pentru.sport  •  17 Martie 2016, 21:13

Sa-si vada Astra de ale ei! Sa castige toate meciurile pana la final si nu trebuie sa-si faca griji in privinta rezultatelor celorlalte echipe.

sibelius
sibelius  •  17 Martie 2016, 17:24
Postat de portardelegenda pe 17 Martie 2016, 16:00

stimate domn Hagi , acum ai ocazia sa demonstrezi ca toti sunt nebuni si au ceva cu tine ,si ca vedem blaturi care de fapt nu sunt. Bate-i pe Steaua si inchide-ne gura tuturor . Vezi ca si alinierea unei echipe fara jucatori importanti ai achipei , tot blat se cheama doar ca e blat prin absenta nu prin simulacru de fotbal

Cand il titularizezi pe Tordai cu Astra inseamna ca-ti aperi corect sansele?

Vezi toate comentariile (50)
Comentează