FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - BOTOȘANI 1-0

VIITORUL - BOTOȘANI 1-0 // Valeriu Iftime a dezvăluit ce primă au ratat jucătorii și a vorbit despre eroarea lui Hațegan: „E mare arbitru internațional, dar când vine aici e român”

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 martie 2019 19:24

Valeriu Iftime își felicită băieții, chiar dacă FC Botoșani a terminat sezonul regulat pe loc de play-out, după 0-1, azi, la Ovidiu, cu Viitorul. 

„Nu e o seară bună deloc. Viitorul a jucat foarte bine, a fost foarte activă. Atât am putut! Am recuperat 13 puncte, dar azi au fost mai pregătiți, mai atenți. Adversarul nostru n-a dormit! Ei au fost mai buni ca noi. 

N-am ce să le reproșez. Îi felicit pe băieții mei, din păcate ne întoarcem iar la play-out, la lucrurile noastre de zi cu zi. Au avut niște prime destul de interesante. 10.000 de RON de jucător primeau. Am fost marcați puțin de miza asta”, a zis Valeriu Iftime la TV Digi Sport. 

...despre intrarea de „roșu” a lui Ianis asupra lui Golofca, nesancționată de Hațegan: „Suntem totuși o echipă mică. Ianis trebuia eliminat. Nu cred că Hațegan a greșit voit. A rupt jocul de câteva ori, dar nu intenționat. E normal că Federația să vrea Viitorul în play-off, pentru jucătorii de la EURO și tot așa.

Dar nu cred că Hațegan a căzut în plasa asta. Nu am niciun fel de gând. Hațegan e mare arbitru internațional, dar când vine acasă e român. Au fost câteva faulturi prea ușoare. Dar nu cred nicio secundă că a vrut să ne dezavantajeze”. 

CITEȘTE ȘI:

PROGRAM PLAY-OFF și PLAY-OUT // Iată țintarul etapelor în acest moment: când e FCSB - CFR Cluj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
daad
daad  •  04 Martie 2019, 10:45

N-am mai vazut nicaieri chestia asta sa vina finantatorul la conferinta de presa de dupa meci si se pare, dupa fiecare meci. Ce treaba are? E si el bagat in seama, poate de-asta. Nici macar Becali nu a facut treaba asta, nu mai vb despre cum e prin fotbalul european..

corsair83
corsair83  •  04 Martie 2019, 09:42
Postat de Diana Dim pe 03 Martie 2019, 22:08

Atunci cand veti juca corect cu FCSB, veti intra si in play-off.

Pai nu are cum ca ii taie capul Becali....Botosani in meciurile cu FCSB e vesnica perdanta, ghinion teribil...mare lucru sa nu-i fi ordonat comandantul suprem sa o lase pe Viitorul in primele 6, ca prea bine jucase Botosani pana la meciul de ieri

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  04 Martie 2019, 08:30
Postat de Alexandru Chis pe 04 Martie 2019, 07:05

Un mic amendament si anume ca FRF a vrut ca Viitorul sa fie in playoff, nu in play out! Nu v-a fost clar dupa delegarea lui Hategan la centru? Cat despre "perla Hagi jr" trebuia sa se asterne linistea pentru ca el este roman de-al nostru, nu strain! Bravos FRF! Bravos Viitorul! Atacati titlul ca nu va costa nimic si aveti "culoar" facut de Burleanu!

Corect amendamentul, mersi. Viitorul nu lupta la titlu, culoarul a fost facut ca jucatorii de nationala sa aiba meciuri mai putine. Si sa le creasca si cotele, ca doar toti sunt de vanzare.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează