FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FCSB 2-2

VIDEO Viitorul cheltuie o avere cu încălzirea gazonului! Dezvăluirea lui Gică Popescu: „Astea sunt costurile, din noiembrie, până în martie”

Viitorul și FCSB au remizat, scor 2-2, în runda cu numărul 17 din Liga 1. Gică Popescu (53 de ani), președintele gazdelor, a dezvăluit costurile pentru încălzirea gazonului de la Ovidiu. +42   FOTO
Viitorul și FCSB au remizat, scor 2-2, în runda cu numărul 17 din Liga 1. Gică Popescu (53 de ani), președintele gazdelor, a dezvăluit costurile pentru încălzirea gazonului de la Ovidiu.

Articol de , - Publicat marti, 19 ianuarie 2021 21:51 / Actualizat marti, 19 ianuarie 2021 23:00

Viitorul și FCSB au remizat, scor 2-2, în runda cu numărul 17 din Liga 1. Gică Popescu (53 de ani), președintele gazdelor, a dezvăluit costurile pentru încălzirea gazonului de la Ovidiu. 

„Două reprize distincte. Am fost dominați de Steaua în prima, după pauză am avut câteva contraatacuri periculoase. Cred că rezultatul e echitabil. Întotdeauna gazonul e foarte bun la noi. Reușim asta cu bani. 

Din prima săptămână a lunii noiembrie, când începe frigul, nu se oprește niciodată încălzirea. Cât timp o lași funcțională, rezultatul e cel pe care îl vedeți. Ăsta e secretul. Costurile sunt foarte mari, undeva la 60.000-70.000 de euro, din noiembrie, până la finalul lunii martie. Dacă vrem gazon de calitate, trebuie să facem asta.”, a declarat Gică Popescu, după meci. 

FCSB e una dintre favoritele la titlu, alături de Craiova și FCSB. Noi să ajungem în play-off, apoi vom vedea. Am spus-o mereu, orice echipă ajunge acolo, are șanse la titlu.
- Gică Popescu, președinte Viitorul

VIDEO. Gică Popescu: „Dacă vrei gazon de calitate, trebuie să faci eforturi financiare”

FOTO. Cele mai tari imagini din Viitorul - FCSB 2-2: 

+38 FOTO

Citește și alte știri despre Viitorul - FCSB: 

Toni Petrea așteaptă un transfer pentru un post-cheie: „N-aș spune nu” + revenire importantă la antrenamente

LPF a anunțat programul următoarelor 3 etape! Când se joacă derby-ul Dinamo - FCSB

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
764468963651742
Ilie Golombioschi  •  20 Ianuarie 2021, 13:27

Cluburile au pus la cheltuieli sumele acestea cand au fost de acord cu play-off si play-out depasind considerabil 30 de etape care ar fi fost fara ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează