FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO 0-1

Viitorul - Dinamo 0-1 // Ce a spus Costache după golul cu care a salvat-o pe Dinamo: "I-am demonstrat antrenorului că se poate baza și pe noi" » Mesaj optimist înaintea meciului cu Bilbao

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 iulie 2017 20:12

Valentin Costache a fost eroul dinamoviștilor în victoria cu Viitorul, reușind unicul gol al partidei cu 10 minute înainte de final. 

La final, Costache a explicat execuția de la golul "câinilor", fără să uite să-și facă autocritica pentru ratarea inexplicabilă din startul partidei.

"La faza de la început mi-am făcut preluarea prost, am ratat. Sincer, nu am știut că am un coleg liber în careu, am avut capul în pământ, m-am concentrat doar să dau gol. S-a văzut că nu am experiență.

La gol mi-am așteptat colegii, am văzut că adversarii s-au repliat. Apoi am văzut că portarul a ieșit și am șutat la colțul scurt.

Sunt fericit că am marcat și că am jucat bine, sper să o țin tot așa. Cei care au intrat astăzi i-au arătat antrenorului că se poate baza pe ei", a spus Costache la TV Dolce Sport.

Jucătorul care va împlini 19 ani peste trei zile a vorbit și despre returul cu Athletic Bilbao din preliminariile Europa League, 1-1 la București.

"Îmi doresc foarte mult să ne calificăm, dar ne va fi foarte greu. Trebuie să avem o atitudine foarte bună. Nu mi-e frică de atmosfera de pe San Mames, îmi plac astfel de meciuri, cu mulți fani în tribune, cu atmosferă, pentru astfel de meciuri trăiesc, pentru ele m-am făcut fotbalist", a mai declarat Costache.

Costache a ajuns la cel de-al doilea său gol pentru Dinamo: mai punctase în februarie 2016, în victoria Dinamo - FC Botoșani 1-0, în perioada în care echipa era antrenată de Mircea Rednic. 

AICI ai toate detaliile despre partida Viitorul - Dinamo 0-1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
blatistu49
blatistu49  •  30 Iulie 2017, 20:54

ce BILBAUbatem si pe REAL super echipa DINAMOOO jucam finala

khhpp
khhpp  •  30 Iulie 2017, 20:51
Postat de iosif..vs pe 30 Iulie 2017, 20:48

FORZA BILBAO!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

iosif..vs
iosif..vs  •  30 Iulie 2017, 20:48

FORZA BILBAO!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează