FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO 0-1

Viitorul - Dinamo 0-1 // Contra a dezvăluit sfaturile oferite lui Costache: "Și-a câștigat dreptul de a juca"

Foto: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 iulie 2017 20:14

Dinamo a câștigat meciul de pe terenul Viitorului, scor 1-0, iar la final Cosmin Contra a vorbit despre a doua victorie din acest sezon.

"Trebuie să fim mai atenți, pentru că am avut două ocazii la început pe care le-am ratat. Viitorul a echilibrat apoi jocul. În repriza secundă n-am avut ocazii nici noi, nici ei. Am așteptat momentul oportun pentru a ieși pe contraatac. Sunt foarte fericit că jucătorii au dat tot ce au putut pe terenul campioanei. Azi am avut și un pic de șansă de partea noastră", a declarat Contra la Look tv.

Contra i-a oferit și câteva sfaturi lui Valentin Costache, marcatorul unicului gol de astăzi, și spune că l-a încurajat pe acesta după ratarea din 2 metri: "L-am încurajat tot timpul pe Costache. Și-a câștigat dreptul de a juca, o face foarte bine. Ne va ajuta foarte mult anul ăsta. Sper să rămână cu picioarele pe pământ și să muncească la fel de mult în fiecare zi. Să aibă în continuare foamea asta de fotbal".

"Avem 4 zile la dispoziție până la returul cu Bilbao. Avem timp să analizăm ce am făcut bine și rău în tur (n.r. scor 1-1). Sper ca jucătorii să nu intre cu trac și să nu avem emoții. Azi am odihnit mai mulți titulari pentru a avea o șansă de calificare la meciul de la Bilbao. Avem nevoie de prospețime acolo pentru a ne putea bate cu ei"
Cosmin Contra, antrenor Dinamo

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (6)
fangigi
fangigi  •  30 Iulie 2017, 21:23
Postat de moshu_shukaru pe 30 Iulie 2017, 20:46

Care doliu să sperăm că va persista (și) după meciul cu Craiova.

FcMogosoaia nu-i bate pe olteni!

prazburg1948
prazburg1948  •  30 Iulie 2017, 20:56

As fi preferat un 0-0, dar cu Bilbao va urez mult succes! Sper cat mai multe echipe romanesti sa faca performanta in Europa League si UCL, bafta!

moshu_shukaru
moshu_shukaru  •  30 Iulie 2017, 20:46
Postat de Danut Ognean pe 30 Iulie 2017, 20:44

ha ha ha si fcsb-istii au intrat iarasi in doliu condoleante

Care doliu să sperăm că va persista (și) după meciul cu Craiova.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close